menuGucca.dk - Logo

Marc Jacobs Dameparfume - Daisy Edt 50 Ml

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette er frisk, let og feminin duft. Daisy betager med den saftig friskhed af vilde jordbær, og blomstrer med den moderne vintage kant, fløjlsagtige violette kronblade... Læs mere.
389,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette er frisk, let og feminin duft.
Daisy betager med den saftig friskhed af vilde jordbær, og blomstrer med den moderne vintage kant, fløjlsagtige violette kronblade og slutter med en lysende blanding af gardenia og jasmin. De hvide noter af birk og cedertræ tilføjer duften intensitet.
Marc Jacobs Daisy kan bruges af kvinder i alle aldre, men er særlig god til kvinder mellen 15 og 50 år.

Eau de Toilette
Eau de Toilette er en parfumetype med en medium-lav koncentration af parfumerede olier. Disse er lavet med omkring 10 % koncentrerede aromatiske forbindelser, og har generelt mere vand end ethanol i sig.
Dette gør ofte denne type parfume mere let i duften end for eksempel end Eau de Parfum, da en Eau de Toilette er mindre koncentreret.
Eau de Toilette påføres på pulsområder, så duften har mulighed for at udvikle sig og blomstre op omkring dig.

Marc Jacobs
Marc Jacobs blev født i 1963 i New York City. Marc Jacobs er en af nutidens mest succesfulde internatinal modedesignere. Han forstår, som ingen andre, at kombinere en ikke ensartet vifte af mode, som har indflydelse og inspirerer verden over.
Marc Jacobs har sit eget mærke, og siden 1997 har han også designet kollektioner til luksus mærket Louis Vuitton.

Fakta

GenreParfume Eau De Toilette
MærkeMarc Jacobs
TagsEau De Toilet, Eau De Toilette, Mark Jakobs, Gode Parfumer Til Kvinder, Gaveide Til Kvinde, Perfume, Perfyme, Au De Parfum, Eua De Parfum, Kvindeparfume, Dame Parfume, Parfume Til Damer, Dameparfume, Dameparfyme, Marc Jacobs Dameparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse