menuGucca.dk - Logo

Milton Og Den Seje Grønne Energi - M. D. Stromfeldt - Bog

Indbinding: Indbundet
I ’Milton og den seje grønne energi’ tager Milton til Grønland og fortæller børnene om Verdensmål 13 - Klimaindsats. Bogen er en del af serien af 17 Verdensmålshistorier, hvor Milton på... Læs mere.
129,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • 30 dages returret

I ’Milton og den seje grønne energi’ tager Milton til Grønland og fortæller børnene om Verdensmål 13 - Klimaindsats. Bogen er en del af serien af 17 Verdensmålshistorier, hvor Milton på pædagoisk og struktureret vis indfører børn i FN's 17 Verdensmål. Bogen er fag-fagligt afstemt med klima professor Eigil Kaas fra Niels Bohr instituttet.

I historien tager Milton til Uummannaq i Grønland. Her møder han drengen Malik, hans mor Nivi og hans far Peter. I Uummannaq er Milton ude på den sejeste sejltur med Malik og hans far. Her lærer Milton en masse om klimaændringer, grøn energi og sort energi. Milton er også med Malik i skole, hvor Maliks mor Nivi er klasselærer.

Hun lærer Milton om en masse klimating og om hvordan vi alle sammen kan hjælpe hinanden med at sikre os mod det vilde vejr. I skolen laver Milton sin helt egen ’grønne-jeg-plan’, som er hans personlige klima-indsats. Da Milton vender hjem fra Grønland, overbeviser han Amanda og Conrad om, at de også skal lave deres personlige ’grønne-jeg-plan’.

Omslagsgrafiker: Vibeke Lappok

Illustreret af: Lykke B. Jørgin

Fotograf: Nils Holm

Fakta

Forfatter(e)M. D. Stromfeldt
Genre(r)Børnebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139783965410176
ISBN-103965410172
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal64
DimensionerBredde: 21.5Cm - Højde: 21.7Cm
TagsMilton Og Den Seje Grønne Energi, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse