Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Pandemi! Idéhistorien Læser Corona - Daniel Malling Blaaberg-Zederkoff - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
179,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.512 anmeldelser

Beskrivelse

Coronapandemien er blevet omtalt som et forstørrelsesglas for bestående samfundsproblemer og strukturelle uligheder, der i hverdagen falder i baggrunden, men som kom til syne med pandemien som lakmuspapir. Nuancer i forholdet mellem stater og private virksomheder trådte frem, illegal arbejdskraft viste sig bærende for nogle landes infrastruktur, og sundheds-uligheder blev tydelige globalt, nationalt og lokalt.

Landes forskelligartede håndteringer af pandemien har i nogle tilfælde vist deres demokratiske institutioners resiliensgrad og har anskueliggjort landenes definition af "det retfærdige samfund". I samme bevægelse er nye retninger blevet udstukket, retninger der har hentet legitimitet i begreber og vidensformer fra sundhedsmyndigheder, epidemiologi, samfundsvidenskaber og finansielle eksperter.

Den folkelige modstand mod regeringers coronahåndtering er blevet rettet mod vacciner og har påberåbt sig retten til egen krop. Nogle fraktioner har advaret mod fascisme, og andre har sat det hele sammen til at handle om en magtelite, Bill Gates og 5G-netværk.

Med hjælp fra fortidens store tænkere tilbyder Pandemi! Idéhistorien læser coronapandemien en ny forståelse af vores pandemiske nutid. Bogen holder coronapandemien op som et prisme, der bryder det selvfølgelige på nye måder, og de idéer, som farver vores forståelse af, hvad der er sket, og som giver mening til, hvad der bør ske, kommer til syne. Den giver et udgangspunkt for at forstå pandemiens fortsatte indflydelse på vores sprog, kultur og samfund – for at anskue pandemien som en del af vores samtidshistorie. Hvis vi vil forstå vores samtid, er der la mulig grund til at reflektere over de træk, pandemien afslørede om, hvordan vi individuelt og kollektivt reagerer på, når vi møder det uvisse, og hvordan vi har indrettet vores hverdag, vores fællesskaber og vores samfund.

I Pandemi! foregår den reflektion i realtid. Bogens bidragydere færdiggjorde deres kapitler på forskellige tidspunkter i løbet af 2021, mens coronapandemien bevægede sig frem og tilbage i bølgeformede bevægelser og vi gennemlevede forskellige grader af (u)normalitet. Dermed fungerer bogen ikke blot som en introduktion til og anvendelse af en række originale tænkere og deres tankegods, men også som en intellektual krønnike over et år i pandemiens tegn.

Omslagsgrafiker: Mathias Skafte

Forord af: Forlaget

Illustreret af: Mathias Skafte

Redaktør: Daniel Malling Blaabjerg-Zederkoff

Yderligere information

SerieCoronavirus
Forfatter(e)Daniel Malling Blaaberg-Zederkoff
KategoriBøger
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788797336236
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.512 anmeldelser

Billig, hurtig og sikker Internethandel er noget, som vi bestræber os på, at brugerne altid får hos Gucca.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerheden

Sikkerhed i online handel anser vi som essentiel, og den er selvfølgelig altid i fokus hos Gucca. Vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS, hvilket fungerer som den primære garanti for sikkerheden bag din betaling online. Så online handel og betaling hos Gucca.dk er forbundet med fuld sikkerhed.

Har du fortrudt købet, kan du altid returnere indenfor 100 dage

Gucca.dk yder 100 dages fuld returret, helt uafhængig af hvilket produkt du har købt hos os. Med andre ord medfører det, at hvis du af en eller flere grunde ikke måtte ønske at beholde varen, kan du returnere din vare til os med god samvittighed, og efterfølgende vil vi sørge for, at dine penge bliver sendt tilbage. Inden du returnerer din vare, har du altid mulighed for at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

Kort leveringstid

Vi mener, det er vigtigt, at du som kunde får din vare leveret hurtigt og sikkert. Vi tilstræber, at du får varen leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Lagerstatus fremgår tydeligt i shoppen ved hvert produkt. Er du i tvivl om lagerstatus eller leveringstiden, så anbefaler vi, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Muligheder for betaling online

I vores shop er det muligt at vælge mellem adskillige betalingsmetoder. Du bør selvfølgelig gå efter den betalingsform, der passer lige til dig. Lige meget hvilken metode du gør brug af, kan du sikkert og trygt købe hos os. Alle vores betalingsmuligheder kan du se her. Først når dit produkt er afsendt, bliver beløbet trukket fra din konto.

Altid service og personlig assistance

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, imens du besøger vores shop, er du naturligvis velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne på hverdage imellem klokken 10-15, og vi er klar til at assistere dig - med godt humør og et smil.

Track din ordre

Du har naturligvis altid mulighed for at spore din forsendelse, når du handler hos Gucca. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at besøge din personlige ordreside. På ordresiden vil du have mulighed for at følge med i, hvornår vi afsender dine varer. Når vi afsender din vare, vil du samtidig få en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet