menuGucca.dk - Logo

Razer - Blackwidow Elite Rz03 - USB Gaming Tastatur - Green Switches

Razer BlackWidow har altid repræsenteret topklassen inden for gamingtasaturer, og nu er alle dens funktioner taget til et endnu højere niveau med en opdateret Razer Mechanical Switch og den nye... Læs mere.
1.089,95 kr
 • Ikke på lager
 • Levering: 3-20 hverdage
 • 30 dages returret

Razer BlackWidow har altid repræsenteret topklassen inden for gamingtasaturer, og nu er alle dens funktioner taget til et endnu højere niveau med en opdateret Razer Mechanical Switch og den nye Multi-Function Digital Dial!

Mød Razer BlackWidow Elite, der er designet som det mest komplette mekaniske gamingtastatur i enhver arena. Med Razer Hypershift og Hybrid On-Board og Cloud Memory kan du nu gøre enhver tast til en macro-tast og aktivere dine foretrukne indstillinger hvor end du ønsker.

Razer Hypershift lader dig tilføje en sekundær funktion til enhver tast efter ønske, hvilket lader dig aktivere makroer eller andre sekundære funktioner mens du holder basetasterne helt intakt.

Med udviklede mekaniske taster kan du sågar nyde dobbelt-sidede vægge, der giver bedre stabilitet samt øget beskyttelse mod både støv og væske. BlackWidow Elite er bygget til at være pålidelig med en udvidet gamingpræstation.

Razers mekaniske taster er designet specifikt til gaming og aktiverer i en optimal afstand, hvilket giver dig hastighed og respons som aldrig før. Razer mekaniske taster er blevet rost som den nye standard for alle mekaniske gaming-tastaturer siden deres introduktion.

Razer BlackWidow Elite kommer ikke kun med et nyt udseende, men også med ny udvidet kontrol i form af en multifunktions digital drejeknap og medietaster. Kontrollér dine underholdningsindstillinger ved at justere lydstyrken, skifte nummer og en række andre funktioner - der alle sammen kan tilpasses fuldt ud via Razer Synapse 3.

 
Specifikationer
 • Razer mekaniske switches designet til gaming
 • 80 millioner tastetrykslevetid
 • Razer Chroma ™ tilpasselig baggrundsbelysning med 16,8 millioner farveindstillinger
 • Ergonomisk håndledsstøtte
 • Multifunktions Digital Dial
 • Dedikerede mediekontroller
 • USB 2.0 og lydstik
 • Hybrid indbygget hukommelse og Cloud-Storage - op til 5 profiler
 • Razer Synapse 3 aktiveret
 • Kabelføring
 • 10 centrale roll-over anti-ghosting
 • Fuldt programmerbare taster med on-the-fly makrooptagelse
 • Mulighed for gamingtilstand
 • 1000 Hz Ultrapolling
 • Metal topkonstruktion af militær kvalitet
 • Instant trigger teknologi
 • Kompatibel med Xbox One til simpel brug (ikke gaming)

Sikker e-handel

At gøre online handel til en hurtig, billig og ikke mindst sikker oplevelse for kunderne, har fra dag et været vores topprioritet.

Sikkerhed frem for alt

Når man handler online er sikkerhed uhyre vigtig, og det er naturligvis noget, Gucca vægter højt. NETS er din garanti for sikker betaling på Internettet, og vores løsning for Internetbetaling er naturligvis NETS godkendt. Så når du handler og betaler via Internettet hos Gucca, er det sikkert.

Gucca.dk yder selvfølgelig altid 30 dages fuld returret

Vi giver altid 30 dages fuld returret, og det er uanset hvilken vare, du har købt hos Gucca. Med andre ord betyder det, at hvis du af forskellige årsager ikke måtte ønske at beholde varen, så send blot din vare tilbage til os, og du vil få dine penge refunderet. Før du sender din returvare tilbage, er det en fordel, at tage kontakt til os først.

Altid hurtig og sikker levering

For Gucca er det vigtigt, at du får leveret dit produkt så hurtigt og sikkert som muligt. Vi knokler for, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du kan altid se den præcise lagerstatus på det enkelte produkt. Spørgsmål til leveringstiden og/eller lagerstatus? Så hold dig ikke tilbage med at tage fat i os.

Muligheder for betaling

Du har i vores shop mulighed for at foretage betaling på flere forskellige måder. Du gør bare brug af den betalingsform, der passer lige til dig. Du har altid garanti for en tryg og sikker handel, og det er uanset hvilken betalingsmetode du foretrækker at gøre brug af. Du ser alle betalingsmuligheder her. Husk på, at kreditkort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at pengene trækkes fra din konto.

Du har altid mulighed for personlig hjælp hos vores kundeservice

Skulle du støde på problemer eller have spørgsmål, i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os alle hverdage mellem 10-15, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Følg din forsendelse hele vejen til din adresse

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge ordren, fra det sekund vi afsender din forsendelse, til den er dig i hænde. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at tilgå din personlige ordreside. Her har du mulighed for at se, hvornår din pakke afsendes. Når pakken forlader vores lager og er på vej til dig, får du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

MærkeRazer
KeywordComputertilbehør, Computerudstyr, Elektronik, Tastaturer, Keyboard


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse