menuGucca.dk - Logo

Resident Evil Triple Pack - Nintendo Switch

Nu kan du nyde 3 storslåede Resident Evil spil samlet i én pakke! Kæmp mod trusler hele verden over i denne fantastiske Resident Evil Triple Pack, der indeholder de actionspækkede Resident Evil... Læs mere.
389,95 kr
Før: 619,95 krSpar 230,00 kr (37%)
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Nu kan du nyde 3 storslåede Resident Evil spil samlet i én pakke!

Kæmp mod trusler hele verden over i denne fantastiske Resident Evil Triple Pack, der indeholder de actionspækkede Resident Evil 4, 5 og 6.

Spil som fan-favorit karaktererne Leon S. Kennedy, Chris Redfield og Ada Wong som de samarbejder med nye spillere for at kæmpe mod nogle af de mest frygtindgydende skabninger som serien kan byde på. Pakken er komplet med alle DLC tilstande, kostumer og udvidelser. Her får du den mest komplette resident Evil oplevelse til dato, som kan nydes op Nintendo Switch systemet.

Resident Evil 4 kan kun spilles som 1-player mens Resident Evil 5 tillader fra 1-4 spillere online og Resident Evil 6 kan spille fra 1-6 spillere online!

Resident Evil 4
I Resident Evil 4 efterforsker agenten Leon S. Kennedy kidnapningen af præsidentens datter. Kidnapperne er en mystisk kult kendt som Los Illuminados. Leons efterforskning leder ham til en landsby i Europa, hvor han møder en hær af utænkelige rædsler, og han må kæmpe for at finde ud af hvem eller hvad der står bag. 

Spillet centrerer sig om instinktiv skydning, hvilket er revolutionerende for 'Resident Evil'-serien. Dette kapitel byder på mere action og flere farer end nogensinde før!

Resident Evil 5
The Umbrella Corporation og dens dødelige viruser er blevet tilintetgjort, men en ny og endnu farligere trussel har banet sig vej frem.

Flere år efter at have overlevet hændelserne i Raccoon City har Chris Redfield kæmpet mød svøben af bio-organiske våben i hele verden. Han er nu et medlem af Bioterrorism Security Assessment Alliance (BSAA) og bliver sendt til Afrika for at underøge en biologisk agent, der forvandler befolkningen til forstyrrende skabninger. Chris slår sig sammen med den lokale BSAA agen Sheva Alomar, og de to samarbejder for at finde frem til sandheden bag de mystiske væsner.

Resident Evil 6
Resident Evil 6 blander action og overlevelsesgys med løftet om at være den mest dramatiske gyseroplevelse i 2013!

Resident Evil favoritter som Leon S. Kennedy, Chris Redfield og Ada Wong slår sig sammen med nye karakterer, inklusiv Jake Muller, for at bekæmpe den nye, voldsomme C-virus, mens fortællingen udspiller sig i både Nordamerika, i den krigsherjede østeuropæiske stat Edonia, samt i den kinesiske by Lanshiang.

Sikker e-handel

Hos Gucca.dk har vi for øje at gøre handel på nettet billigt, sikkert og hurtigt for vores kunder.

Sikkerheden er utrolig vigtig

Ved e-handel er det vigtigt, at sikkerheden er i top, og det er derfor et område, vi har stor fokus på. Der er garanti for betalingssikkerheden, når du køber hos os, for vores betalingsløsning er godkendt af NETS. Derfor er det også altid helt sikkert at købe og foretage betaling hos Gucca.

Vi tilbyder altid 30 dages returret hos os

Vi tilbyder altid 30 dages returret, og det er lige meget hvilke produkter, du har købt hos os. Så fortryder du af en eller anden grund dit køb, og ikke måtte ønske at beholde varen, kan du uden videre returnere din vare til os, herefter vil du få dine penge tilbage. Inden du returnerer din vare, har du altid mulighed for at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

Kort leveringstid

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få dit produkt, og vi har derfor skruet op for leveringstempoet, så varen kommer hurtigt og sikkert frem til dig. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du altid kan få den nøjagtige lagerstatus på hver enkelt vare. Har du alligevel spørgsmål til enten et produkts lagerstatus eller leveringstiden, så tag fat i os.

Muligheder for betaling online

Du har i vores webshop mulighed for at foretage betaling på mange forskellige måder. Den betalingsmulighed der passer bedst til dig, er naturligvis den du bør vælge. Du har altid garanti for en tryg og sikker handel, uanset hvilken betalingsmetode du ender med at vælge. Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på linket. Husk at pengene først hæves fra din bankkonto, når vi sender din vare.

Vi tilbyder selvfølgelig altid professionel hjælp, når du har behov for det

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, når du besøger vores webshop, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os på hverdage imellem kl. 10-15, og vi sidder klar til at yde dig den hjælp, du ønsker, med et smil på læben og godt humør.

Track din ordre

Hvis du køber hos os, har du mulighed for at spore din ordre. Efter gennemførsel af købet kan du gå ind på din egen personlige ordreside. Her har du mulighed for at se, hvornår din pakke afsendes. Du vil også modtage en e-mail med leveringsinformation i det øjeblik, vi afsender dine produkter.

Fakta

SerieResident EvilResident Evil - Spil
PlatformNintendo Switch
GenreActionHorror
Producent- Unknown -
TagsResident Evil Triple Pack


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse