menuGucca.dk - Logo

Skyggespejlet. Fortællinger Fra Mørket 3 - Patrick Leis - Bog

Indbinding: Paperback
”Idet jeg går tilbage mod stuen, mærker jeg noget støde på min fod. Jeg ser ned. Jeg var nær snublet over en mørkebrun, læderindbun­den bog. Jeg løfter den lille bog op. Har den hele tiden... Læs mere.
239,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

”Idet jeg går tilbage mod stuen, mærker jeg noget støde på min fod. Jeg ser ned. Jeg var nær snublet over en mørkebrun, læderindbun­den bog. Jeg løfter den lille bog op. Har den hele tiden ligget der og flydt? Indbindingen er en smule fugtig og overraskende tung. Jeg bladrer siderne igennem som er fine og skrøbelige, men alle blanke, uden ord. Jeg holder vejret og lytter efter flere fodtrin udenfor, men regnens slag er al den lyd som når mig. Idet jeg slår blikket ned igen, ser jeg ordene skrevet med store, røde bogstaver over hele den side jeg har slået op på: Stol ikke på dem.”

Skyggespejlet af Ida Maria Bonnevie er én af 15 noveller i tredje bind i serien Fortællin­ger fra Mørket hvor danske forfattere giver deres bud på en horror-fortælling.

Fakta

Forfatter(e)Patrick Leis A. Silvestri Carina Evytt Mikkel Harris Carlsen Nikolaj Johansen Martine Cardel Gertsen Stephan Garmark Lars Ahn D. S. Henriksen Laura Helena Pimentel Da Silva Alban Andersen Brian Petersen Ida Maria Bonnevie Lene Skovsende Leon Dantoft
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788799912995
ISBN-108799912996
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal359
DimensionerBredde: 14.2Cm - Højde: 21.3Cm
TagsSkyggespejlet. Fortællinger Fra Mørket 3, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse