menuGucca.dk - Logo

Speedlink - Dark Tornado Flight Stick - Joystick

Klar til nye højder: Med DARK TORNADO Flight Stick har du kontrol over alle fly. Skyderegulatoren og affyringstasterne, der er nemme at nå, giver dig det afgørende forspring i forhold til dine... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Klar til nye højder: Med DARK TORNADO Flight Stick har du kontrol over alle fly. Skyderegulatoren og affyringstasterne, der er nemme at nå, giver dig det afgørende forspring i forhold til dine virtuelle modstandere – og dermed vinder du også de hårdeste dogfights over skyerne.

Sikker e-handel

Hos Gucca har vi fokus på at gøre e-handel sikkert, hurtigt og billigt for kunderne.

Gucca har fokus på sikkerheden

E-handel skal være helt sikker for brugerne. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det er den overvejende garanti for sikkerheden bag din online betaling. Køb og betaling er derfor altid helt sikkert.

Hos Gucca har du altid 30 dages fuld returret

Uagtet hvad du har købt hos Gucca.dk, giver vi altid 30 dages returret. Det betyder kort sagt, at såfremt du har fortrudt købet, eller af anden grund alligevel ikke måtte ønske varen, så kan du uden videre returnere den uønskede vare til os, og så sender vi pengene retur. Før du sender din returvare tilbage, er det en en god ide, at tage kontakt til os først.

Altid hurtig & sikker levering

At du som kunde hos Gucca får leveret dit produkt både hurtigt og sikkert, betyder meget for os. Du har varen i dine hænder indenfor 1-2 hverdage, hvis den er på lager. Lagerstatus fremgår altid tydeligt i webshoppen ud for hver vare. I tvivl om lagerstatus og/eller leveringstiden? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vælg din betaling

Der er adskillige muligheder for betaling, når du køber hos Gucca, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du vil foretage betaling. Der er naturligvis frit valg blandt vores betalingsmetoder - du vælger den, der passer bedst til dig. Du handler altid trygt og sikkert, lige meget hvilken betalingsmetode du vælger. Her finder du alle vores betalingsmuligheder. Først når din vare er afsendt, bliver beløbet trukket fra din bankkonto.

Kundeservice - altid mulighed for professionel hjælp

Støder du på problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Bemærk at vi er åben for henvendelse mellem kl. 10-15 på hverdage, og vi sidder altid klar til at give dig kvalificeret hjælp med godt humør og smil på læben.

Du kan følge ordren

Hvis du køber hos Gucca, har du altid mulighed for at følge ordren. Når købet er helt færdiggjort, kan du bagefter få adgang til din egen personlige ordreside. Her kan du se, hvornår dit produkt sendes afsted. Du får besked via mail, når din pakke sendes fra vores lager og er på vej til dig.

Fakta

MærkeSpeed Link
KeywordGame Pad, Joy Stick, Gamestick, Joystik, Kontroller, Computer Controller, Controller Til Pc, Pc Controller


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse