• Vi bytter til den 31. januar
  • "Fremragende" på Trustpilot - 45.184 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

T.I.M.E. Stories: Core Game - Brætspil

T.I.M.E Agency beskytter menneskeheden ved at forhindre tidsmæssige fejl og paradokser i at true stoffet af universet. Som tidsagenter vil du og dit hold blive sendt ind i kroppene af andre væsner... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

T.I.M.E Agency beskytter menneskeheden ved at forhindre tidsmæssige fejl og paradokser i at true stoffet af universet. Som tidsagenter vil du og dit hold blive sendt ind i kroppene af andre væsner fra forskellige verdener eller virkeligheder for succesfuldt at færdiggøre de missioner, der gives til dig. Fejl er umulige, da du vil være i stand til at gå tilbage i tiden så mange gange, du har brug for det.

T.I.M.E Stories er et fortællende spil. Hver spiller er fri til at give deres karakter så dyb en 'rolle' som de ønsker for at gennemleve en historie - såvel i spillet som rundt om bordet. Men det er også et brætspil med regler, hvilket giver plads til refleksion og optimering.

I begyndelsen af spillet er spillerne i deres hjemmebase og modtager deres mission. Målet er at fuldføre missionen på så få trin som muligt. Spillerens bevægelser bruger Temporal Units (TU), og antallet afhænger af scenariet og antallet af spillere. Hvert forsøg kaldes et "run"; ét run svarer til at bruge alle de Temporal Units som spilleren er i besiddelse af. Når antallet af TU'er når nul, bliver agenterne kaldt tilbage til agentbureauet, hvor de skal genstarte scenariet - nu udrustet med ny viden om spillet. Målet med spillet er at udføre det perfekte run, mens man løser gåder og kommer forbi alle scenariets forhindringer.

Kassen indeholder hele T.I.M.E Stories systemet og gør dig i stand til at spille alle scenarierne, men kun det første scenarie, Asylum, medfølger. I et scenarie, der består af et dæk af 120+ kort, udforsker hver spiller kort, der oftest tager form som et panorama. Adgangen til nogle kort kræver besiddelse af den rette genstand eller de rette genstande, mens andre er udstyret med overraskelser, fjender, gåder og andre farer.

I kassen medfølger en indsats, der lader spillere "gemme" spillet på ethvert tidspunkt, så man kan spille af flere omgange - ligesom i videospil. På den måde er det muligt at sætte dit igangværende spil på pause ved at opretholde den nuværende status på beholderen, tilbageværende TU, de opdagede hints osv.

Sikker e-handel

Hos Gucca.dk har vi fokus på at gøre online handel sikkert, hurtigt og billigt for dig.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerheden

Når man handler online er sikkerheden utrolig vigtig, og det er selvfølgelig noget, Gucca.dk prioriterer højt. NETS har godkendt vores betalingsløsning, og det er den grundlæggende garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Køb og betaling er derfor 100% sikkert.

Altid 30 dages fuld returret

De 30 dages returret er selvfølgelig gældende for alle typer produkter hos Gucca. Kort sagt, såfremt du ønsker at fortryde købet, så send blot din vare retur til os, og du vil få dine penge tilbage. Vi er selvfølgelig klar med rådgivning og svar, hvis du ønsker at returnere dit produkt.

Altid sikker og hurtig levering

Vi ønsker ikke at lade dig vente i alt for lang tid på dit produkt, og vi fokuserer derfor på at sikre den hurtigste levering. Såfremt varen er på lager, sender vi den til dig indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår synligt i shoppen ved hver vare. Du kan altid ringe eller sende en e-mail, hvis du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstid.

Muligheder for betaling online

Hos Gucca har du adskillige muligheder for betaling at vælge imellem. Du gør bare brug af den betalingsform, der passer dig bedst. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsform du benytter. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du klikker på førnævnte link. Når du betaler med betalingskort, hæver vi først pengene, når vi afsender din vare.

Vores kundeservice giver dig altid personlig assistance

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, imens du besøger vores webshop, så tag fat i os. Mellem 10-15 alle hverdage sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi tager imod din henvendelse med et smil og godt humør.

Spor forsendelsen

Når du handler hos Gucca, har du altid mulighed for at spore forsendelsen. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at gå ind på din personlige ordreside. Her kan du følge med i, hvornår dit produkt sendes afsted. Og i det øjeblik vi sender dine varer, modtager du en mail fra os.

Fakta

KategoriBrætspil Og Spil Voksenspil
MærkeEnigma
Anbefalet alderFra 12 År
TagsT.I.M.E. Stories, Core Game, Time Stories, Brætspil, Spil, T.I.M.E. Stories: Core Game, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse