menuGucca.dk - Logo

Verden Er En Sum Af Fakta - En Sitren - En Uforklarlig Skælven - Elena Shvarts - Bog

Indbinding: Hæftet
Ny russisk poesi. Legenda 5 indeholder digte og prosa af fire forfattere fra Skt. Petersborg. Postmodernisme er den betegnelse, man i Rusland ville benytte. De udfylder dog begrebet på meget... Læs mere.
89,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Ny russisk poesi.

Legenda 5 indeholder digte og prosa af fire forfattere fra Skt. Petersborg. Postmodernisme er den betegnelse, man i Rusland ville benytte.

De udfylder dog begrebet på meget forskellig måde, fra Elena Shvarts idiosynkratiske religiøsitet til Arkadii Dragomoschenkos myndige, stilsikre satori til Alexander Ilianens glitrende fragmentarisme til Aleksandr Skidans teoristærke, præcise eklekticisme.

Uddrag fra bogen:

“Jeg skal nok sige det hele. Lad bare være med at spørge, hvad jeg vil begynde med, hvor jeg bor. Hvornår jeg begyndte at drikke, på hvilket tag jeg forstod, at en kvinde ikke kun er det der går på gaderne; og jeg vil ingenting sige. For jeg får altid lyset i øjnene.

Og hvordan skal jeg begynde? Hvordan skal jeg så begynde, hvis jeg altid får lyset i øjnene? Og jeg kan ikke se et eneste bogstav, hvis jeg ikke skal sove i mørkets lys."

Fakta

Forfatter(e)Elena Shvarts
Genre(r)Diverse
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788791407178
ISBN-108791407176
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal92
DimensionerBredde: 15.4Cm - Højde: 23.1Cm
TagsRusland, Verden Er En Sum Af Fakta, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse