menuGucca.dk - Logo

Zhiyun - Camera Belt - Bælte Til Zhiyun Transmount Mini

Det store Zhiyun-Tech TransMount multifunktionelle kamerabælte er designet til at understøtte TransMount Mini og teleskopiske monopods og giver et punkt med stabilitet til alt, hvad du monterer... Læs mere.
249,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Det store Zhiyun-Tech TransMount multifunktionelle kamerabælte er designet til at understøtte TransMount Mini og teleskopiske monopods og giver et punkt med stabilitet til alt, hvad du monterer på monopoden, inklusive en gimbal.

Når bæltet bruges med en monopod og gimbal som WEEBILL LAB, giver det ekstra balancepunkt et væsentligt mere stabilt og behageligt skud af typen Jib og giver dig mulighed for lettere at kontrollere gimbalens fokushjul.

Til fastgørelse af monopoden har bæltet en beholder ophængt på en hængende stropp. Beholderen har en aftagelig hurtigfrigørelses 1/4 "-20 monteringsplatform, der skrues ned i bunden af monopoden og derefter springer ind og ud af beholderen ved hjælp af hurtig frigørelsesfunktion. To registreringsstifter på beholderen låses i en rille på / 4 "-20 monteringsplatform for at låse de to sammen.

Ergonomisk design
Med ergonomisk struktur og effort-besparende design kan dette bælte skabe bedste praksis med Mini Monopod.

Hurtig frigivelse og montering med monopod
Stativets hurtige frigørelse og monteringsstruktur kan skifte mellem støtte- og håndholdt tilstand på et sekund for at imødekomme behovene i forskellige situationer.

Praktisk kamera og tilbehør - Hængende system
Hængende system på militærniveau, der fastgør linseposer, Transmount Quick Release Base Plate og andet tilbehør kan give dig den ubesværede oplevelse.

Dobbelt sikkerhedslåsespænde
Dobbelt sikkerhedslåsespænde kan korrekt beskytte udstyrets sikkerhed mod utilsigtet fald.

Dimensioner
92 x 6 cmFakta

MærkeZhiyun


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse