Cyber Monday: Vanvittige tilbud hele dagen - Kun så længe lager haves
Gå til Cyber Monday
menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

100 Myter Om Vejr Og Klima - Kasper Møller Nielsen - Bog

Indbinding: Hardback
Vejret har eksisteret længe før mennesket, men lige så længe vi mennesker har eksisteret, har vi været påvirket af vejret. Derfor er der efterhånden utallige myter om vejr og klima og rigtig... Læs mere.
189,95 kr
Forlagets pris 229,95 krSpar 40,00 kr (17%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Vejret har eksisteret længe før mennesket, men lige så længe vi mennesker har eksisteret, har vi været påvirket af vejret. Derfor er der efterhånden utallige myter om vejr og klima og rigtig mange informationer at holde styr på. Men hvad er vås, og hvad er virkelighed?

I 100 myter om vejr og klima tager forfatterne hånd om 100 velkendte myter, der på en humoristisk, videnskabelig og letforståelig måde behandles og dømmes enten sande eller falske – både dem om CO2, torden, snevejr, Antarktis og Amazonas og alt derimellem. Findes der fx to ens snefnug eller ej? Kan gigtpatienter virkelig mærke, at et omskift i vejret er på vej? Og er det i virkeligheden solpletter, der er hovedårsagen til klimaforandringerne? Læs med, og bliv klogere på vejr og klima!

Om forfatterne
Jens Ringgård Christiansen er cand.scient. i fysik og uddannet meteorolog ved DMI. Han arbejder som vejrvært på TV 2 og skriver artikler om vejr, klima og naturvidenskab på vejr.tv2.dk. Han har tidligere været rutevejleder for skibe og undervist på søværnets officersskole i meteorologi og oceanografi. Han holder ofte foredrag om vejr og klima.

Kasper Møller Nielsen er cand.scient. i klimaforandringer. Han er tidligere klimatolog ved TV 2 Vejret og rådgiver om  skybrudssikring, stormflodssikring og klimatilpasning hos Orbicon|WSP. Han har tidligere været vært og klimaekspert i ”Klima Klar” på TV 2 Lorry og holder jævnligt foredrag om klimaet.

Fakta

Serie100 Myter
Forfatter(e)Kasper Møller Nielsen Jens Ringgård Christiansen
Genre(r)Natur Og Dyr
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788793810150
ISBN-108793810150
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
DimensionerBredde: 12.9Cm - Højde: 17.6Cm
Genveje100 Myter - Bøger
Tags100 Myter Om Vejr Og Klima, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse