Fødselsdagsudsalg - se alle tilbud
close

1793 - Niklas Natt Och Dag - Bog

2 anmeldelserIndbinding: Paperbackinfo
159,95 kr
  • blockIkke på lager
  • scheduleLevering: 3-15 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.295 Anmeldelser

Beskrivelse

En tuberkuløs pensionist og en enarmet ekssoldat går sammen for at opklare et brutalt mord. Deres efterforskning fører dem både ned i det svenske samfunds dybeste afgrunde og op til magtens tinder. "1793"er første bind i Niklas Natt och Dags succesfulde trilogi, der skildrer en turbulent periode i Sveriges historie.

"Voldsomt fascinerende."– Jyllands-Posten, 6 stjerner

"En veloplagt, møgbeskidt og grum historisk fortælling fra 1700-tallets Stockholm." – Berlingske, 6 stjerner

Om forfatteren:
Niklas Natt och Dag (f. 1979) arbejder som journalist og bor i Stockholm med sin kone og to børn. Han tilhører en af Sveriges ældste adelsfamilier, deraf hans højst usædvanlige efternavn og særlige forhold til svensk historie. Natt och Dag debuterede i 2017 med "1793", som er første bind i Bellman noir-trilogien. Bogen vandt blandet andet Det Svenske Krimiakademis debutantpris og er solgt til oversættelse i mere end 30 lande. I foråret 2020 modtog Niklas Natt och Dag Stockholms hæderspris for litteratur.

Oversat af: Christina Westenholz Bojlén

Yderligere information

SerieBellman Noir Trilogien
Forfatter(e)Niklas Natt Och Dag
KategoriBøger
Genre(r)Krimi Og Spænding
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788743400219
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.295 anmeldelser

Vi har det klare princip, at online handel skal være billigt, sikkert og hurtigt for brugerne.

Sikkerheden er det vigtigste

Sikkerhed i handel på nettet anser vi som helt essentiel, og den er derfor altid i fokus hos Gucca.dk. NETS har godkendt vores online betalingsløsning, og det fungerer som den grundlæggende garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Så online handel og betaling hos Gucca er ensbetydende med 100% sikkerhed.

Hos Gucca.dk har du 100 dages fuld returret

Vi giver altid 100 dages returret, og det uanset hvilket produkt du måtte have købt hos os. Kort sagt, skulle du fortryde dit køb, kan du uden videre sende varen retur til os, hvorefter vi sender dine penge retur. Det er altid en god ide at kontakte os, før du vælger at returnere dit produkt til os.

Kort leveringstid

Vi har den klare holdning, at det er meget vigtigt, at du modtager din vare hurtigt og sikkert. Vi knokler for, at du får din vare tilsendt indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du bestiller din vare. Kontakt os hvis du fortsat skulle have spørgsmål til enten lagerstatus eller leveringstid for et produkt.

Vælg din betaling

Der er flere betalingsmuligheder, når du køber hos os, og du vælger selv, hvordan du vil betale. Der er selvfølgelig frit valg blandt vores betalingsformer - du gør brug af den, der passer dig bedst. Du er altid garanteret en sikker og tryg handel, uanset hvilke af vores betalingsmuligheder du ender med at gøre brug af. Se de betalingsmuligheder du har hvis du klikker på linket. Vælger du kreditkort, har du den fordel, at vi først hæver penge fra din bankkonto, den dag varen sendes afsted til dig.

Altid service og personlig hjælp

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores shop, ringer eller skriver du naturligvis bare til os. Kundeservice er åben på hverdage mellem 10-15, og vi er klar til at give dig den hjælp, du ønsker, med et smil på læben og godt humør.

Spor din forsendelse

Når du køber hos Gucca, kan du bagefter følge, hvor langt din ordre er kommet. Når du har fuldendt købet, kan du gå ind på din egen ordreside. Her har du mulighed for at se, hvornår din vare sendes afsted. Og i samme øjeblik vi afsender din pakke, modtager du en mail fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt 1793 Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet
Søren Lyshøj
Nemt og hurtigt. Stort udvalg og fair priser. Lige som det skal være.
Flemming Berner
Fantastisk bog - beskriver på fortrinlig vis forholdene i en nordisk (Stockholm) by på 1700 tallet - fattigdom, sult og død.
Spændende og virkelig godt oversat til dansk.
Glæder mig meget til at læse 1794 af Niklas Natt och Dag.