1950 High Noon - Gunnar Staalesen - Bog

Indbinding: Paperbackinfo
139,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Bergen-trilogien bd. 2.

Genudgivelse i maxi-paperback. 2. bind i Bergen-trilogien. Andet bind i Gunnar Staalesens farverige romantrilogi om livet i Bergen i det 20. århundrede begynder med endnu et gådefuldt dødsfald, da den kvindekære prædikant Peter Paulus Hagas findes druknet i fjorden. På et bredt historisk lærred – fra sommerolympiaden i Berlin 1936, over krigen med landsforræderi, modstandskamp og tysk terrorregime og frem til den kolde krig – følger vi igen familierne Moland, Brandt, Nesbø og Helgesen, alt imens nye slægtled kommer til og danner nye mønstre af kærlighed og svig, forventninger og savn, succes og fiasko. Og neden under det hele ulmer stadig gåden om mordet på konsul Frimann den skæbnesvangre nytårsnat år 1900 …

Omslagsgrafiker: Morten Gorm

Oversat af: Ilse M. Haugaard

Yderligere information

SerieBergen TrilogienDen Kolde Krig
Forfatter(e)Gunnar Staalesen
KategoriBøger
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702227741
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Det er et vigtigt princip hos Gucca.dk, at Internethandel er nødt til at være hurtigt, sikkert og billigt for kunderne.

Vi prioriterer sikkerheden højest

Ved e-handel er det utrolig vigtigt, at sikkerheden er i top, og det er derfor et område, vi vægter højt. Vores løsning for online betaling er godkendt af NETS, hvilket er den grundlæggende garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet. Derfor er det også helt sikkert at købe og betale hos Gucca.

Du har altid 100 dages fuld returret

Gucca har 100 dages returret, helt uafhængig af hvilket produkt du har købt hos os. Så hvis du af en eller anden grund har fortrudt dit køb, og ikke ønsker at beholde varen, så kan du med god samvittighed returnere den uønskede vare til os, og så sender vi pengene tilbage til dig. Vi står naturligvis altid til rådighed med rådgivning og svar, hvis du ønsker at sende dit produkt tilbage.

Altid hurtig & sikker levering

At du som kunde modtager din vare både sikkert og hurtigt, er essentielt for os. Vi bestræber os på, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Lagerstatus fremgår altid synligt i webshoppen ved hvert produkt. Spørgsmål til lagerstatus og/eller leveringstid? Så hold dig ikke tilbage med at tage fat i os.

Vælg din betaling

Det er muligt at vælge imellem adskillige typer betalinger, når du handler hos os. Du bør naturligvis benytte den betalingsform, der passer dig bedst. Du handler altid trygt og sikkert, uanset hvilken af vores betalingsmetoder du vælger. Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Vær opmærksom på, at når du benytter betalingskort, trækkes pengene først den dag vi afsender din vare.

Vi yder selvfølgelig personlig assistance, når du har behov for det

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, imens du besøger vores shop, beder vi dig tage fat i os omgående. Du kan sende e-mail eller ringe til os imellem kl. 10-15 på hverdage, og vi tager imod din henvendelse med et smil og godt humør.

Sådan tracker du din forsendelse

Køber du hos os, har du mulighed for at spore forsendelsen hele vejen, fra den forlader vores lager, og til den er ankommer. Når købet er gennemført, kan du bagefter logge ind på din personlige ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi afsender din vare. Du får leveringsinformation via e-mail, når din forsendelse forlader vores lager og er på vej.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet