menuGucca.dk - Logo

Fluesommer - Arne Svingen - Bog

1 anmeldelse - Indbinding: Hæftet
Kaspers far tåler ikke støj. Han får ondt i hovedet og bliver rasende, og så slår han Kasper. Kasper skjuler sine blå mærker for andre. For han elsker trods alt sin far. Skolepsykologen får... Læs mere.
299,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • 30 dages returret

Kaspers far tåler ikke støj. Han får ondt i hovedet og bliver rasende, og så slår han Kasper. Kasper skjuler sine blå mærker for andre. For han elsker trods alt sin far. Skolepsykologen får heller ikke noget at vide. 

Men i et stykke tid kommer Kaspers fætter til at bo hos familien. Carl Bent, hedder han, og han får Kasper til at forstå, at det er forkert at slå.  

Måske kan alting alligevel blive anderledes?  

Fluesommer er en alvorlig, men varm roman for børn på 10-14 år, og kan også være gavnlig for børn i samme situation. Bibliotekerne (DBC) skriver: ” Der findes ikke mange bøger for denne målgruppe om forældres vold mod børn, og mange har hovedvægten på emnet frem for den litterære kvalitet. Det er derfor godt med denne roman, som samtidig har litterær kvalitet…. Det er en glimrende bog om vold i hjemmet, som kan bruges til både emnearbejde og frilæsning”.

Omslagsgrafiker: Lars Gabel

Omslagsillustrator: Lars Gabel

Oversat af: Susanne Vebel

Fakta

Forfatter(e)Arne Svingen
Genre(r)Ungdomsbøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788779162044
ISBN-108779162045
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag2
Sidetal176
DimensionerBredde: 14.4Cm - Højde: 21.2Cm
TagsSocial Udsathed, Overlevelse, Vold, Omsorg, Venskab, Positiv Livstro, Solidaritet, Fluesommer, Bøger, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Fluesommer Bog til 4 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse

    Mediernes anmeldelser