Köttkontroll - Henrik E. Jensen - Bog

Indbinding: Indbundetinfo
159,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget returret til 31. januar
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Patologanatomiska grunder.

Sprog: Svensk

Kødkontrol - det patoanatomiske grundlag er et uundværligt værktøj til bedømmelse af læsioner hos produktionsdyr for personer beskæftiget med kødkontrol og for praktiserende dyrlæger. Bogens patoanatomiske grundlag samt udredning af patogenese og ætiologi udgør fundamentet for kødkontrol og kan fungere som et godt redskab ved diagnostik af organlæsioner i øvrigt.

Bogen giver grundlaget for at foretage en ensartet bedømmelse af læsioner med udgangspunkt i den nugældende lovgivning på området. Bogen er endvidere en vigtig kilde for alle med interesse for patobiologiske problemstillinger, hvor der ved opslag på en overskuelig og hurtig måde opnås indblik i de væsentligste principper ved forekomst af organlæsioner.

De første to kapitler omhandler generelle forhold, mens de efterfølgende 16 kapitler gennemgår læsioner i de forskellige organsystemer. Bogens sidste fire kapitler behandler tværgående områder inden for kødkontrol: pyæmi, granulomatøse og pyogranulomatøse inflammationer, forensiske og dyreværnsmæssige forhold samt neoplasmer.Det omfattende register over stikord sikrer hurtige opslag inden for specifikke emner. Hvert kapitel er bygget op med en beskrivende tekst og en efterfølgende fotosektion. Ved hvert foto angives: dyreart/organ, læsion,bedømmelse og kommentarer.

Bogen omhandler udelukkende produktionsdyr med fokus på de hyppigste sygdomme og læsionstyper. Men da de beskrevne principper også gælder for vilde pattedyr, er bogen også et godt værktøj for bl.a. jægere, forskere og andre, der arbejder med disse dyrearter.Oversat af: Rune Espefält

Yderligere information

Forfatter(e)Henrik E. Jensen
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788791319426
SprogSvensk
ISBN-108791319420
IndbindingIndbundet
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

At gøre online handel til en hurtig, billig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for dig, har fra dag et været Gucca's topprioritet.

Sikkerhed kommer altid i første række

Hos Gucca vægter vi sikkerheden utrolig højt, og vi ser den, som det aller vigtigste element ved online handel. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi fået den største garanti for, at sikkerheden bag din Internetbetaling er i top. Derfor er køb og betaling hos os fuldstændig sikkert.

Gucca yder naturligvis altid 100 dages fuld returret

Uagtet hvad du køber hos os, tilbyder vi altid 100 dages returret. Med andre ord, såfremt du ønsker at fortryde dit køb, kan du sende varen tilbage til os, herefter vil du få dine penge refunderet. Inden du sender returvaren tilbage, er det en en god ide, hvis du først tager kontakt til os.

Sikker og hurtig levering

For os er det essentielt, at du modtager din vare så sikkert og hurtigt som muligt. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Den præcise lagerstatus er altid tydelig ud for hvert enkelt produkt. Du kan altid ringe eller sende en e-mail til os, såfremt du har spørgsmål til leveringstiden eller lagerstatus.

Online betalingsmuligheder

I vores webshop er det muligt at vælge mellem forskellige slags betalingsmetoder. Du bør selvfølgelig gå efter den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Uanset hvad du benytter, kan du være sikker og tryg, når du køber hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har ved at klikke på linket. Vær opmærksom på, at når du gør brug af kreditkort, trækker vi først pengene den dag vi afsender varen til dig.

Vi tilbyder naturligvis professionel hjælp, når du ønsker det

Har du spørgsmål, eller støder du på problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os. Bemærk at vi er åben for henvendelser på hverdage mellem klokken 10-15, og vi er altid parat til at assistere dig - med godt humør og et smil.

Mulighed for at følge din forsendelse

Køber du hos os, har du altid mulighed for at følge din ordre hele vejen, fra den sendes fra vores adresse, og til den er fremme på din adresse. Efter gennemførsel af dit køb kan du tilgå din ordreside. På din personlige ordreside vil du kunne følge med i, hvornår vi har sendt dine varer. Vi sender en mail til dig, lige så snart vi har afsendt din bestilling.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet