• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.061 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Landskab Og Landskabsarkitektur - Ib Asger Olsen - Bog

Indbinding: Hæftet
En antologi om tidens tanker. Landskab og landskabsarkitektur giver et bud på tidens tanker og teorier inden for landskabsarkitekturen. Artiklerne i antologien fordeler sig inden for tre... Læs mere.
219,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

En antologi om tidens tanker.

Landskab og landskabsarkitektur giver et bud på tidens tanker og teorier inden for landskabsarkitekturen. Artiklerne i antologien fordeler sig inden for tre emnegrupper: den samfundsmæssige udvikling, relationer til andre videnskaber samt fagets begrebs- og metodeudvikling.

Antologiens første del beskriver opfattelsen og relationen til landskabet gennem et historisk perspektiv samt landskabets forvandling fra socialt rum til individuel oplevelse.
Anden del omfatter landskabsarkitekturens relationer til andre videnskabers positioner og paradigmer, primært inden for humaniora: retorik, hermeneutik, fænomenologi og strukturalisme. Denne del belyser de seneste årtiers paradigmeskift inden for faget og der deraf følgende behov for at etablere en ny kontekst.
Tredje del beskriver og definerer nye begreber og metoder: Metaforer kan bruges som en metode til at anskueliggøre og diskutere landskabsarkitektonisk kvalitet. Tegninger kan, både som begreb og metode, beskrive dynamiske vækstprocesser.

Antologien henvender sig primært til studerende inden for landskabsplanlægning og landskabsarkitektur, men vil have relevans for alle, der søger at forstå det videnskabsteoretiske grundlag for dette fagområde.

Fakta

Forfatter(e)Ib Asger Olsen
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788791319112
ISBN-108791319110
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal214
DimensionerBredde: 16.9Cm - Højde: 23.8Cm
TagsLandskab Og Landskabsarkitektur, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse