• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.687 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Slap Af, Frede // Slå Først, Frede - DVD

1 anmeldelse
Slap Af, Frede Slap Af, Frede er enagentfarce om den skikkelige gennemsnitsdansker, Frede Hansen, der meget mod sin vilje kastes ud i den hemmelige agents voldsomme og farefulde liv. Som altid... Læs mere.
69,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 26/08/2021
  • 30 dages returret

Slap Af, Frede

Slap Af, Frede er enagentfarce om den skikkelige gennemsnitsdansker, Frede Hansen, der meget mod sin vilje kastes ud i den hemmelige agents voldsomme og farefulde liv.

Som altid bistås han af den ivrige og perfekte super-agent, Smith. Sammen skal de befri en kinesisk statsmand, som den forbryderiske organisationsleder Presto har kidnappet.

En forrygende spændende handling med verdens mest klodsede agent som det afsindige midtpunkt. Hylende sjov agentfarce.


Slå Først, Frede

Den unge charmerende Frede Hansen er agent i spøg og skæmt og befinder sig i filmens begyndelse ombord på en færge på vej hjem fra en tur sydpå med tasken fuld af nye, sjove påhit.

Ombord er en anden agnet – en hemmelig agent med en taske mage til Fredes. Den hemmelige agent er skarpt forfulgt af to uhyggelige gangstere i læderfrakker, der er på jagt efter hans taske. Inden de gør det af med ham får han byttet sin taske ud med Fredes, som derved rodes ind i utroligt dramatiske situationer.

Da Frede langt om længe kommer til København, bliver han hvervet som rigtig agent – med den super-effektive agent Smith som hjælper… Og så kører det bare deruda'…

Fakta

Oprindelig titelSlap Af, Frede ! / Slå Først, Frede !
Udgivelsesdato26/08/2021
Produktionsår1966
GenreKomedie Familie Danske Film
Spillelængde187 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
InstruktørErik Balling
SkuespillereOve Sprogøe Poul Bundgaard Morten Grunwald Karl Stegger Dirch Passer Carl Ottosen Asbjørn Andersen Hanne Borchsenius Edward Fleming John Wittig Clara Pontoppidan Søren Rode Essy Persson Martin Hansen Frankie Steel Jørgen Blaksted Erik Mørk Kristopher Kum
Manuskript afErik Balling Henning Bahs Peter Zander
Skrevet afErik Balling Henning Bahs Peter Zander
BilledeformatWidescreen 1.77:1
LydformatDolby Digital 1.0
ProduktionslandDanmark
Antal DVD2
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsKomedie, Familiefilm, Slap Af, Frede // Slå Først, Frede, Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Slap Af, Frede // Slå Først, Frede DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse