-36%

1000 Års Glæder Og Sorger - Ai Weiwei - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
159,95 kr249,95 kr
Du sparer 90,00 kr (36%)
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.597 Anmeldelser

Beskrivelse

Erindringer.

Gennem sin fars og sin egen livshistorie fortæller kunstneren Ai Weiwei historien om Kina i de seneste 100 år. Ai Weiweis far, Ai Qing, som blev en berømt digter, faldt i unåde hos partiet under kulturrevolutionen og blev sendt i eksil. Ai Weiwei voksede derfor op i et barskt og øde område kaldet Lille Sibirien i det nordvestlige Kina, hvor faderen rengjorde de offentlige toiletter som strafarbejde. Her boede familien i 16 år. Da Mao døde, og kulturrevolutionen ophørte, kunne de tage tilbage til Beijing. I 1981 forlod Ai Weiwei sin familie i Kina, rejste til Amerika som en af de første kinesiske udvekslingsstuderende og blev en del af den amerikanske moderne kunstscene. I 1999 vendte han tilbage til Kina som internationalt kendt kunstner og politisk aktivist og dissident, hvilket i 2011 førte til en måneder lang hemmelig tilbageholdelse uden anklage. I dag bor han i Europa. 1000 års glæder og sorger er en personlig, gribende historie om kontrol, erindring og det frie kunstneriske udtryk.

Omslagsgrafiker: Louise Tandrup Kock

Oversat af: Nanna Lund

Tegnet af: Louise Tandrup Kock

Yderligere information

Oprindelig titelUntitled Memoir
Forfatter(e)Ai Weiwei
KategoriBøger
Genre(r)Biografier
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702194951
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.597 anmeldelser

Online handel skal være hurtigt, billigt og sikkert for vores brugere. Det har vi hele tiden fokus på hos Gucca.

Det vigtigste er sikkerhed

Sikkerheden i online handel anser vi som helt essentiel, og den er derfor altid i fokus hos os. For at få den optimale garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores løsning for online betaling. Derfor er køb og betaling hos os 100% sikkert.

Vi yder selvfølgelig altid 100 dages fuld returret

Gucca tilbyder altid 100 dages returret, helt uafhængig af hvilken type vare du har købt hos os. Så hvis du skulle fortryde købet, og ikke måtte ønske at beholde varen, så send blot din vare retur til os, og du vil få dine penge tilbage. Vi står naturligvis til rådighed med rådgivning og svar, såfremt du måtte ønske at returnere din vare.

Sikker & hurtig levering

At du som kunde hos Gucca får leveret dit produkt både hurtigt og sikkert, betyder meget for os. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Husk, at du altid kan få den præcise lagerstatus på den individuelle vare. I tvivl om leveringstid og/eller lagerstatus? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vælg din online betaling

I vores shop har du mulighed for at betale på adskillige måder. Den betalingsmulighed der passer dig bedst, er naturligvis den du skal benytte. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken betalingsform du benytter. I vores sektion med oftest stillede spørgsmål får du alle vores betalingsmuligheder. Vælger du kreditkort, har du den fordel, at pengene først bliver trukket fra din konto, den dag din vare afsendes til dig.

Vi tilbyder naturligvis professionel assistance, når du ønsker det

Skulle du have spørgsmål eller støde på problemer, når du besøger Gucca.dk, ringer eller skriver du naturligvis bare til os. Bemærk at vi er åben for henvendelser på hverdage imellem 10-15, og vi er altid parat til at hjælpe dig - med godt humør og et smil.

Følg ordren hele vejen til din adresse

Vi giver dig naturligvis mulighed for at tracke forsendelsen hele vejen til du har den i hænderne. Når dit køb er helt færdiggjort, kan du bagefter tilgå din egen ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi afsender dit produkt. Når varen forlader vores lager og er på vej til dig, modtager du en mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet