menuGucca.dk - Logo

Den Nye Persondataret - Peter Blume - Bog

Persondataforordningen - Databeskyttelsesloven. Persondataforordningen, 2016/679, ændrer dansk persondataret på mangfoldige måder. Den medfører nye krav til de dataansvarlige myndigheder og... Læs mere.
479,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Persondataforordningen - Databeskyttelsesloven.

Persondataforordningen, 2016/679, ændrer dansk persondataret på mangfoldige måder. Den medfører nye krav til de dataansvarlige myndigheder og virksomheder, samt til databehandlerne. Forordningen skaber nye muligheder for borgerne. Den store betydning, som personoplysninger har overalt i samfundet, bliver i det hele taget klargjort.

Dette gælder nationalt, i EU og internationalt. Sanktioneringen af regelbrud er væsentligt øget. I bogen gennemgås forordningen og de forskellige reglers betydning omtales. Herudover beskrives persondatarettens historie op til forordningen, den betydning forordningen vil få for danske retsforhold, og der reflekteres om fremtiden efter 2018.

Databeskyttelsesloven, 502/2018, der supplerer og udfylder forordningen, inddrages i forbindelse med forordningens enkeltbestemmelser. Loven skaber sammen med forordningen den nye danske persondataret.

Sikker e-handel

Hos Gucca.dk har vi for øje at gøre handel på nettet hurtigt, sikkert og billigt for brugerne.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerhed

Ved handel på Internettet er det kolossal vigtigt, at sikkerheden er i top, og derfor er det et område, vi prioriterer højt. Der er garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling, når du køber hos os, for vores Internet betalingsløsning er godkendt af NETS. Så når du handler og betaler via nettet hos Gucca.dk, er det sikkert.

Gucca.dk yder naturligvis altid 30 dages returret

De 30 dages returret gælder selvfølgelig alle typer varer hos Gucca.dk. Med andre ord, såfremt du fortryder dit køb, så kan du sende den uønskede vare retur til os, og så refunderer vi pengene. Vi er selvfølgelig altid klar med svar og rådgivning, hvis du ønsker at sende din vare retur.

Altid hurtig & sikker levering

For os er det essentielt, at du får leveret dit produkt så sikkert og hurtigt som muligt. Hvis varen er på lager, så vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du altid kan se den nøjagtige lagerstatus på hvert enkelt produkt. Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, så er det en god ide, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Muligheder for betaling online

I vores webshop har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige typer betalingsmetoder. Den betalingsform der passer bedst til dig, er selvfølgelig den du skal benytte. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmulighed du benytter. I vores FAQ finder du alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at vi trækker pengene fra din konto.

Hos os får du altid professionel hjælp

Skulle du støde på problemer eller have spørgsmål, i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe eller sende e-mail til os på hverdage mellem kl. 10-15, og vi tager imod din henvendelse med godt humør.

Spor ordren hele vejen

Hvis du har behov for det, har du mulighed for at tracke forsendelsen, fra det øjeblik vi sender ordren, til du har den i hænderne. Når du har fuldendt dit køb, kan du få adgang til din personlige ordreside. Fra din ordreside kan du følge med i, hvor langt din forsendelse er kommet i systemet. Og i samme øjeblik vi sender din pakke, får du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

Forfatter(e)Peter Blume
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757438833
ISBN-108757438838
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave2
Oplag2
Sidetal403
DimensionerBredde: 16.4Cm - Højde: 23.5Cm
TagsDen Nye Persondataret, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.404 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner