menuGucca.dk - Logo

Persondataretlig Regelsamling - Peter Blume - Bog

Djøf Forlag har i samarbejde med professor Peter Blume, Københavns Universitet, samlet de vigtigste persondataretlige regler i tilknytning til EU persondataretsreform og suppleret med et... Læs mere.
179,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Djøf Forlag har i samarbejde med professor Peter Blume, Københavns Universitet, samlet de vigtigste persondataretlige regler i tilknytning til EU persondataretsreform og suppleret med et gennemarbejdet, tværgående stikordsregister.
Regelsamlingen indeholder de almindelige persondataretlige regler, der gælder i dansk ret:

  • Persondataforordning
  • Databeskyttelseslov
  • Databeskyttelseskonvention
  • Retshåndhævelseslov
  • Register

Sikker e-handel

Gucca har siden starten haft et ønske om, at nethandel skal være så hurtigt, sikkert og billigt for vores brugere som overhovedet muligt.

Sikkerheden er utrolig vigtig

Vi prioriterer sikkerheden højt, for det er noget af det vigtigste at have styr på, når vi snakker e-handel. For at sikre dig tryghed når du køber hos Gucca.dk, bruger vi selvfølgelig kun en NETS godkendt løsning for Internetbetaling. Derfor er handel og betaling hos os fuldstændig sikkert.

Altid fuld returret i op til 30 dage

Gucca.dk tilbyder 30 dages fuld returret, og det uanset hvilken type vare du har købt hos os. Så fortryder du af en eller anden grund købet, og alligevel ikke måtte ønske at beholde varen, kan du sende varen retur tilbage til os uden videre, og efterfølgende vil vi sørge for, at dine penge bliver sendt retur til dig. Før du returnerer din vare, så har du altid mulighed for at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Kort leveringstid

Det er meget vigtigt, at du som kunde hos os modtager dit produkt både hurtigt og sikkert. Hvis din vare er på lager, modtager du den indenfor 1-2 hverdage. På vores shop fremgår lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid få svar på, om vi er lagerførende. Er du i tvivl om lagerstatus eller leveringstiden, så anbefaler vi, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Betalingsmuligheder online

Handler du hos Gucca, så tilbyder vi dig at vælge blandt adskillige former for betaling. Her skal du selvfølgelig gøre brug af den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Du er altid garanteret en sikker og tryg handel, uanset hvilke af vores betalingsformer du foretrækker at vælge. Du ser alle betalingsmuligheder her. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at pengene hæves fra din konto.

Du har altid mulighed for personlig hjælp hos vores kundeservice

Opstår der problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, så tag kontakt til os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne på hverdage mellem 10-15, og vi er klar til at assistere dig - med et smil og godt humør.

Mulighed for at spore din ordre

Hvis du handler hos os, har du altid mulighed for at tracke forsendelsen. Efter gennemførsel af købet kan du tilgå din egen ordreside. På ordresiden har du mulighed for at se, hvornår din pakke er blevet sendt afsted. Når vi sender dit produkt, vil du i samme øjeblik få en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

Forfatter(e)Peter Blume
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757443196
ISBN-10875744319X
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal130
DimensionerBredde: 16.8Cm - Højde: 23.8Cm
TagsPersondataretlig Regelsamling, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.819 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner