Ræk Mig Lige Samarbejdet - Tak! - Rene Jensen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
289,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 2-4 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.129 Anmeldelser

Beskrivelse

Om at være ansat til mere end din faglighed.

FAGLIGHED OG SAMARBEJDE I ORGANISATIONER OG VIRKSOMHEDER

God opgaveløsning og suveræne resultater kommer ikke af høj faglighed – alene. Når ansatte i organisationer leverer høj værdi, er det fordi der opstår en særlig synergi, hvor faglighed og samarbejde spiller sammen. Til glæde for de mennesker, de skaber værdi for, altså borgerne. Og til gavn for de ansattes trivsel. "Ræk mig lige samarbejdet – tak!" handler om, hvordan du bliver medskaber af et højtydende professionelt samarbejde. Når samarbejdet for alvor svinger, er det fordi du og dine kolleger har rakt ud efter det. Det ville være skønt, hvis det kom af sig selv. Det gør det bare ikke. Det skabes af medarbejdere og ledere – sammen.

Bogen handler om de egenskaber, som råstoffet samarbejde besidder. Den inspirerer til, hvordan du kan bruge egenskaberne til at skabe fantastisk samarbejde. Og den giver en grundlæggende forståelse af, hvorfor samarbejdet hele tiden kan og skal udvikles!

OM FORFATTERNE

René Jensen og Finn Salomonsen er specialister i forbedring af samarbejde i små og store organisationer. Sammen med Michael Sandborg har de siden sidste århundrede drevet konsulentvirksomhed – i dag under navnet De-tre. Gennem coaching, rådgivning, supervision, temadage, konflikthåndtering, foredrag og lederuddannelser har de hjulpet mere end 25.000 ledere og medarbejdere i hele landet. Hovedsageligt i offentlige organisationer, hvis primære fokus er ”menneskearbejde”. Altid med et ufravigeligt fokus på at gøre det komplekse enkelt og håndterbart for kunderne – en metode De-tre har udviklet siden begyndelsen i 1998.

Omslagsillustrator: Ole Hansen

Illustreret af: Ole Hansen

Redaktør: Rikke Finland

Yderligere information

SerieCoachingKonflikthåndtering
Forfatter(e)Rene Jensen Finn Salomonsen
KategoriBøger
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788793201705
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.129 anmeldelser

Det er et vigtigt princip hos Gucca.dk, at handel på Internettet er nødt til at være sikkert, billigt og hurtigt for dig.

Vi prioriterer sikkerhed højest

Hos os prioriterer vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det vigtigste element ved nethandel. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi opnået den bedste garanti for, at sikkerheden bag din betaling på Internettet er i top. Derfor er det at handle og betale hos os altid fuldstændig sikkert.

Du har naturligvis 100 dages returret på dit køb

Når vi skriver 100 dages returret, så er det naturligvis på alle typer produkter. Så hvis du fortryder købet, og ikke ønsker at beholde varen, så returnerer du blot varen, og vi sender dine penge den modsatte vej. Før du returnerer produktet til os, er det en fordel, hvis du forinden kontakter os.

Hurtig & sikker levering

Vi har den klare holdning, at det er vigtigt, at du som kunde modtager din vare hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, så vil du oftest modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Den præcise lagerstatus er altid tydelig ved hvert enkelt produkt. Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, så er det en god ide, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Hvordan vil du gerne betale?

I vores shop har du mulighed for at foretage betaling på forskellige måder. Den betalingsform der passer bedst til dig, er selvfølgelig den du bør benytte. Uanset hvad du gør brug af, kan du føle dig tryg og sikker, når du køber hos Gucca. Benyt efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder du kan benytte. Bemærk at pengene først hæves fra din bankkonto, den samme dag vi sender produktet til dig - hvis du anvender betalingskort.

Hos os får du altid professionel hjælp

Skulle der opstå problemer undervejs, sidder vi på e-mail eller ved telefonen parat til at assistere dig. Du kan sende e-mail eller ringe til os imellem kl. 10-15 alle hverdage, og vi sidder altid parat til at yde dig den hjælp, du efterspørger, med godt humør og et smil på læben.

Spor din forsendelse

Vi giver dig naturligvis mulighed for at tracke forsendelsen hele vejen til den er dig i hænde. Du kan logge ind på din egen personlige ordreside, så snart købet er færdiggjort. På ordresiden har du mulighed for at følge med i, hvornår dine varer er blevet afsendt. Du får besked via mail, når din forsendelse forlader vores lager og er på vej til dig.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet