Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Introduktion Til Mikroøkonomi - Jesper Jespersen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
389,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.371 anmeldelser

Beskrivelse

Økonomisk teori og metode er en del af grundlaget i ethvert samfundsvidenskabeligt studium.

Introduktion til Mikroøkonomi introducerer økonomisk teori om markedsøkonomi og markedskræfter, og henvender sig til studerende ved videregående uddannelser uden forkundskaber i teoretisk mikroøkonomi.

Introduktion til Mikroøkonomi omhandler markedet og dets forskellige konkurrenceformer, præsenteret med referencer til den teorihistoriske udvikling.

Den er et redskab til at forstå samfunds- og erhvervsøkonomiske problemstillinger i mikroøkonomisk perspektiv og kritisk kunne forholde sig til disse i en tid, hvor den markedsøkonomiske tænkning udbredes til næsten alle dele af samfundslivet. Dette er derfor en brugsbog og værktøjskasse, som også skulle give grundlag for egne studier i forbindelse med projektarbejde og faglig diskussion.

Om forfatteren:
Jesper Jespersen er dr. scient. adm., professor i samfundsøkonomi ved Roskilde Universitet. Har beskæftiget sig med fagområderne Makroøkonomi, Økonomisk politik og Videnskabsteori. Læs mere om forfatter og professor Jesper Jespersen. Erik Gaden.

Indholdsoversigt:
Forord
Kapitel 1. Indledning
Kapitel 2. Efterspørgsel
Kapitel 3. Udbud
Kapitel 4. Monopolistisk konkurrence og fuldkommen konkurrence
Kapitel 5. Oligopol og monopol
Kapitel 6. Den offentlige sektors opgaver
Kapitel 7. International handel
Kapitel 8. Miljø og ressourcer
Kapitel 9. Cost benefit-analyser
Stikordsregister

Yderligere information

SerieMikroøkonomi
Forfatter(e)Jesper Jespersen Erik Gaden
KategoriBøger
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788757435191
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.371 anmeldelser

Gucca har den klare indstilling, at online handel er nødt til at være hurtigt, sikkert og billigt for brugerne.

Gucca har fokus på sikkerheden

Hos os vægter vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det vigtigste område ved nethandel. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det er din garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Derfor er det også 100% sikkert at købe og betale hos Gucca.dk.

Du har altid 100 dages returret

Vi giver altid 100 dages returret, og det er lige meget hvilke varer, du har købt hos Gucca. Kort sagt er det ensbetydende med, at hvis du af forskellige grunde ikke ønsker at beholde din vare, kan du sende varen retur tilbage til os med god samvittighed, og efterfølgende sørger vi for, at dine penge bliver refunderet. Før du sender din returvare tilbage, er det en en god ide, hvis du først tager kontakt til os.

Levering - hurtigt & sikkert

Som kunde hos Gucca, skal du naturligvis ikke vente for længe på din vare. Vi leverer hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår ud for den enkelte vare, inden du foretager en bestilling. Du kan altid ringe eller sende en e-mail til os, såfremt du har spørgsmål til lagerstatus eller leveringstiden.

Sådan kan du betale online

Der er mange muligheder for betaling, når du køber hos os, og du vælger selv, hvordan du vil betale. Den betalingsform der passer dig bedst, er selvfølgelig den du bør benytte. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmulighed du vælger. Benyt det efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder du kan benytte. Vær opmærksom på, at hvis du gør brug af betalingskort, trækker vi først pengene den dag vi sender produktet til dig.

Hos Gucca får du altid professionel hjælp

Opstår der spørgsmål eller tvivl til Gucca.dk, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os imellem klokken 10-15 alle hverdage, og vi sidder parat til at yde dig kompetent hjælp med smil på læben og godt humør.

Spor forsendelse hele vejen til din adresse

Når du køber hos Gucca, har du mulighed for at tracke din ordre. Når du har gennemført købet, kan du tilgå din egen ordreside. På ordresiden vil du kunne følge med i, hvornår vi har sendt din pakke. I det øjeblik forsendelsen er på vej, får du leveringsinformation herom via mail.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet