Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Klassisk Og Moderne Samfundsteori - Søren Kristiansen - Bog

Indbinding: Indbundetinfo
799,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.469 anmeldelser

Beskrivelse

Bøgerne er en indføring i de forskellige samfundsteoretiske traditioner, og de dertil knyttede begreber. Her foreligger nu en revideret 6. udgave. I 6. udgaven af Klassisk og moderne samfundsteori er alle kapitler revideret og opdateret. Det gælder både i forhold til ny litteratur og nye teoribrydninger. Yderligere er seks helt nye kapitler blevet tilføjet. Alle bogens kapitler er derudover blevet beriget med refleksionsspørgsmål til brug for læseren; studerende såvel som undervisere, så bogen er nem at anvende hjemme og i undervisning.

I bogens første del er hovedvægten lagt på samfundsteorier, der er udviklet fra og med nationalstatens konsolidering og industrialismens og kapitalismens gennembrud i 1800-tallet – dvs. teorier, som findes hos bl. a. Karl Marx, Herbert Spencer, Émile Durkheim, Max Weber og Georg Simmel.

I anden del sættes der fokus på teorier, som har præget udviklingen frem til i dag – bl. a. sociologiske tænkere som Jürgen Habermas, Pierre Bourdieu, Michel Foucault, Niklas Luhmann, Anthony Giddens, Zygmunt Bauman, Ulrich Beck, Axel Honneth og Bruno Latour samt mere tværgående teoribygninger som diskursanalyse, fænomenologi, relationel teori, pragmatisme, neoinstitutionalisme og rational choice-teori.

Endelig sætter bogens tredje del fokus på centrale samfundsteoretiske temaer såsom medborgerskab, stat, migration og køn. En fyldig litteraturliste, der medtager både originalværker, skandinaviske oversættelser og den vigtigste sekundære litteratur på området, suppleret med et omfattende navne- og emneregister gør bogen anvendelig som opslagsværk og som redskab til litteratursøgning.

Klassisk og moderne samfundsteori er skrevet af danske, norske og svenske sociologer med undtagelse af et enkelt kapitel forfattet af en amerikansk sociolog.

Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen

Tegnet af: Kit Hansen

Fagredaktør: Heine Andersen;Lars Bo Kaspersen

Sikker e-handel

Fremragende
63.469 anmeldelser

Billig, sikker og hurtig Internethandel er en oplevelse, som vi tilstræber, at kunderne altid får hos Gucca.dk.

Sikkerhed er i centrum

Hos os vægter vi sikkerhed utrolig højt, og vi ser den, som det vigtigste element ved handel på Internettet. NETS har godkendt vores betalingsløsning, og det er din garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Derfor er det at handle og betale hos Gucca.dk helt sikkert.

Du har altid 100 dages returret

De 100 dages fuld returret gælder naturligvis alle varer hos Gucca. Det betyder ganske enkelt, at såfremt du fortryder købet, eller af andre årsager alligevel ikke ønsker din vare, kan du sende din vare tilbage til os, herefter sender vi dine penge retur. Det er altid en god ide at tage kontakt til os, inden du returnerer din vare til os.

Sikker levering med lynets hast

For Gucca er det meget vigtigt, at du modtager dit produkt så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis vi er lagerførende, så vil du typisk modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår altid tydeligt i shoppen ud for hvert produkt. Kontakt os hvis du stadigvæk måtte have spørgsmål til leveringstid eller lagerstatus for en vare.

Hvordan vil du gerne betale?

Hos Gucca er der mange forskellige betalingsmuligheder at vælge imellem. Den betalingsmulighed der passer dig bedst, er naturligvis den du bør benytte. Uanset hvilke af vores betalingsmuligheder du gør brug af, så kan du altid handle sikkert og trygt hos os. I vores sektion med oftest stillede spørgsmål finder du en oversigt over alle vores betalingsmuligheder. Desuden skal du huske på, at hvis du gør brug af betalingskort, trækkes pengene først den dag vi afsender varen til dig.

Vi tilbyder naturligvis personlig assistance, når du har behov for det

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, når du besøger vores webshop, så tag endelig kontakt til os. Vores kundeservice er åben for henvendelser på hverdage mellem klokken 10-15, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Se din ordre hele vejen til din adresse

Når du køber hos os, kan du efterfølgende spore, hvor langt ordren er kommet. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at besøge din egen ordreside. På din personlige ordreside kan du følge med i, hvornår vi afsender din vare. Du får leveringsinformation via e-mail, når din forsendelse forlader vores lager og er på vej til dig.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet