Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Det Blinde Øje - Mathilde Walter Clark - Bog

27 anmeldelser
179,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.543 anmeldelser

Beskrivelse

Det Blinde Øje har vundet Politikens Litteraturpris 2023 og Weekendavisens Litteraturpris 2023.

DET ER EFTERÅRET 2020. Isoleret i sit hjem sidder Mathilde Walter Clark og ser på, da den nationale minkaflivning ruller over tv-skærmen. I forgrunden står en mand og græder, men hendes blik kan ikke løsrive sig fra det der foregår i baggrunden. Billederne stemmer ikke med den historie der bliver fortalt, den vi senere har lært at kende som ”minksagen”.

Det sidste hun ville, var at skrive en bog om mink. Men hun går i gang med at lede efter svar som var der tale om en kriminalgåde. Optrævlingsarbejdet fører hende ud i verden og tilbage i tid. Forbi de amerikanske gaskamre, korruption i Kina og danske forskere der ved hvordan man slanker en mink, for at ende dér hvor historien begyndte for længe, længe siden: Hos to rastløse mænd på en lille ø ud for Canadas kyst.

Det blinde øje er en beretning om menneskets evne til at gøre sig selv til forgrund, og om hvad der sker med os, når dyrene bliver fortrængt fra vores historier.

Yderligere information

SerieVindere Af Politikens LitteraturprisVindere Af Weekendavisens Litteraturpris
Forfatter(e)Mathilde Walter Clark
KategoriBøger
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788740070118
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.543 anmeldelser

Vi har fra dag 1 haft et ønske om, at Internethandel skal være så sikkert, billigt og hurtigt for vores kunder som overhovedet muligt.

Sikkerheden er i centrum

Vi vægter sikkerheden højt, da det er noget af det aller vigtigste at sørge for er i orden, når vi taler om handel på nettet. For at sikre dig tryghed når du handler hos os, anvender vi naturligvis kun en NETS godkendt løsning for Internetbetaling. Handel og betaling er derfor altid 100% sikkert.

Hos Gucca har du 100 dages fuld returret

Lige meget hvilke varer du har købt hos Gucca, yder vi altid 100 dages returret. Såfremt du har fortrudt købet, og ikke måtte ønske at beholde varen, så send blot din vare retur til os, og du vil få dine penge refunderet. Før du vælger at returnere produktet til os, er det altid en en god ide, hvis du kontakter os forinden.

Sikker levering med lynets hast

Som kunde hos Gucca, skal du selvfølgelig ikke vente for længe på din vare. Vi leverer hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du kan se den præcise lagerstatus på hvert enkelt produkt. Spørgsmål til lagerstatus og/eller leveringstid? Så hold dig ikke tilbage med at tage kontakt til os.

Sådan kan du betale

Du kan vælge blandt flere typer betalinger, når du handler hos os. Du benytter bare den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Lige meget hvad du benytter, kan du føle dig helt tryg og sikker, når du køber hos Gucca.dk Benyt det efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder der er tilgængelige. Benytter du betalingskort, har du den fordel, at pengene først bliver trukket fra din bankkonto, den dag dit produkt sendes til dig.

Du har altid adgang til professionel assistance hos vores kundeservice

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, imens du besøger vores webshop, er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Bemærk at vi er åben for henvendelser på hverdage mellem klokken 10-15, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Følg forsendelse hele vejen

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tracke forsendelsen, fra det sekund vi sender din ordre, til den er ankommet. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at logge ind på din egen personlige ordreside. Her har du mulighed for at se, hvornår dit produkt sendes afsted. Du får leveringsinformation via mail, når din pakke afsendes fra vores lager og er på vej.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Det Blinde Øje Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 27 anmeldelser
Bedøm produktet
Jørgen Arvid Lund Vinding
Velskrevet og letlæst gennemgang af "Historien Bag Minksagen" i al sin rystende gru.
Stig Bentsen
Viser hvormeget magt landbrugsmafiaen har.
Susanne Varming
Fantastisk relevant, dygtigt researchet og velskrevet.
Jeg låner den ud og anbefaler den igen og igen.
Helle Laustsen
Alt var fint !
Pia Skjødt Pedersen
En rigtig god upartisk, fakta baseret og oplysende bog. Men også ret skræmmende!

Svend Ejstrup
Forhåbentlig læser alle politikere denne bog, som også gerne måtte blive pensum for journalistelever. Den er et eksempel på rystende gravearbejde og samtidigt medrivende velskrevet. Stor tak til Mathilde Walter Clark.
Åse Nielsen
Stor tak til en skønlitterær forfatter for en tilbundsgående undersøgelse af forhold, vi kun svagt anede eksistensen af!!!
Sonny Jensen
Bogen kommer ikke rigtigt med noget nyt.
Den er stærkt præget af forfatterens holdninger, med hun prøver da på nogen områder at være lidt objektiv.
Hvis man er dyreromantiker vil man syntes den er god.

Den beskæftiger sig stort set udelukkende med det negative ved nogle pelsdyrhold.
Bymennesker vil sikkert blive forargede hvis de er politisk korrekte, men der skal jo ikke så meget til i dag.
Naturmennesker, dermed mener jeg ikke byfolk der kommer herud og kalder sig selv naturmennesker, men os der er født og opvokset her, som eksempelvis fangere/jægere/fiskere/opdrættere i vores lille samfund, finder bogen meget mærkelig.
Lisbeth Abildgaard Bjerg
Fantastisk og aktuel bog, som Mathilde Walter Clark har skrevet.
Vibeke Kleis Jensen
Nemt at bestille. Og hurtig levering 😊👍
Arne Bonnesen
Bogen er meget præget af forfatterens personlige holdninger, så hvis man forventer en objektiv gennemgang af minkproblematikken, skal man ikke købe den. Hvis man er naturromantiker eller dyreaktivist, vil man sikkert finde den rigtig god.
Elisabeth Heyn
Særdeles velskrevet og troværdig!
Flot research!
Mange må sidde med røde ører nu!
Egon Jørgensen
Et utroligt research ligger til grund for denne fremragende bog. Bogen giver indsigt i en utrolig og dyreetisk skræmmende verden.
En Virkelig øjenåbner. Ingen bør herefter gå i Pels
Inge Merete Bentsen
Meget spændende.
John Hansen
Meget fin bog
Helle
Det Blinde Øje af Mathilde Walter Clark er en fantastisk forfærdelig bog. Alle og mener Alle skulle tvinges til at læse den.
Jeg vidste meget i forvejen - men blev alligevel chokeret og virkelig vred og tris og alt muligt indimellem.
LÆS DEN - og tænk over, om det er sådan vi mennesker skal behandle vores produktionsdyr.
Skal lige understrege, at jeg er imod pelsdyravl og har været det hele livet.
Men man bør læse den og tage stilling - enten er man for den måde man behandler produktionsdyr på - eller imod - man kan i hvert fald ikke tillade sig at være ligeglad.
Claus Koch
Rystende læsning om hvor modbydeligt man kan finde på at behandle landbrugsdyr i grådighedens navn. Og når man så hører landmænd udtale, at de har valgt erhverv ud fra et ønske om at beskæftige sig med dyr - mishandle passer bedre til virkeligheden- må man tage sig til hovedet,
Læs bogen og bliv vegetar. Der må advares om skræmmende billeder.
PSO
Meget informativ bog, det er horribelt hvor meget vi borgere er blevt ført bag lyset for at tækkes landbruget og dets organationer.
Gert Møller
Jeg syntes det er en god og uddybende bo med mange faktuelle enkelte teammedlemmer.Bogen giver en dybere indsigt i de processer omkring mink sagen.En velskrevet bog.
John Hansen
En fantastisk god bog til at få indblik i minksagen
Kan kun anbefales