Persondataret - Dorte Høilund - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
349,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.093 Anmeldelser

Beskrivelse

Persondataretten er blevet helt central de seneste årtier i takt med den hastige teknologiske udvikling. Offentlige myndigheder og private virksomheder har i hidtil uset omfang mulighed for at anvende personoplysninger. Det stiller større krav til, at personoplysninger behandles forsvarligt.

Persondataområdet reguleres af EU´s persondataforordning og databeskyttelsesloven, der sammen indeholder regler om databeskyttelse. Bogen indeholder følgende kapitler:

  • Formål, anvendelsesområde og begreber
  • Regler om personoplysninger
  • Den registreredes rettigheder
  • Generelle forpligtelser
  • Datasikkerhed – beskyttelse af personoplysninger
  • Databeskyttelsesrådgiver
  • Tilsyn, erstatning og administrative bøder

Denne 4. udgave er opdateret, herunder udvidet med nogle af de seneste udtalelser, afgørelser og vejledninger på området.

Bogen Persondataret giver en systematisk indføring i de almindelige regler og retningslinjer på området. Den giver en aktuel fremstilling af feltet, som det ser ud efter persondataforordningen og databeskyttelsesloven, der begge er trykt i bogen.

Dorte Høilund er jurist, foredragsholder og ejer af HØILUND Juridisk Rådgivning og har i mange år undervist i forvaltningsret og persondataret. Hun er forfatter til Persondataloven. En indføring (3. udgave 2015) og Retssikkerhed og juridisk metode (3. udgave 2021).

Tegnet af: Kit Hansen Grafisk Kommunikation

Yderligere information

SeriePersondataret
Forfatter(e)Dorte Høilund
KategoriBøger
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702364163
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.093 anmeldelser

Gucca.dk har altid haft fokus på, at online handel skal være så sikkert, hurtigt og billigt for vores brugere som muligt.

Vi prioriterer sikkerhed højt

Hos Gucca.dk vægter vi sikkerhed højest, og vi ser den, som det aller vigtigste område ved e-handel. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi fået den optimale garanti for, at sikkerheden bag din online betaling er i top. Så online køb og betaling hos Gucca er ensbetydende med 100% sikkerhed.

Vi tilbyder 100 dages returret hos os

Vi har altid 100 dages fuld returret, og det er uagtet hvilke varer, du har købt hos Gucca. Det betyder ganske enkelt, at hvis du har fortrudt dit køb, eller af andre årsager alligevel ikke ønsker varen, så returnerer du blot varen, og vi sender dine penge den modsatte vej. Inden du sender din returvare tilbage, er det en en god ide, hvis du først tager kontakt til os.

Kort leveringstid

Som vores kunde, skal du selvfølgelig ikke vente for længe på din vare. Vi leverer hurtigt og sikkert. Du har varen i dine hænder indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi har den på lager. Bemærk, at du altid kan se den præcise lagerstatus på hver enkelt vare. Du har altid mulighed for at sende en e-mail eller ringe, såfremt du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstid.

Sådan kan du betale online

Hos Gucca.dk har du adskillige betalingsmuligheder at vælge iblandt. Her bør du selvfølgelig gøre brug af den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken af vores betalingsformer du vælger. Du får alle betalingsmuligheder her. Husk at pengene først trækkes fra din bankkonto, når vi sender din vare.

Altid god service og personlig hjælp

Støder du på problemer med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, skriver eller ringer du naturligvis bare til os. Vores kundeservice er åben imellem kl. 10-15 alle hverdage, og vi er klar til at give dig den hjælp, du har brug for, med godt humør og et smil på læben.

Sådan tracker du ordren

Vi giver dig naturligvis mulighed for at spore din ordre hele vejen til den er dig i hænde. Når du færdiggør dit køb, kan du efterfølgende tilgå din personlige ordreside. På din personlige ordreside vil du have mulighed for at følge med i, hvornår vi afsender din pakke. Du vil også modtage en e-mail fra os i samme øjeblik, vi sender dine produkter.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet