Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Statsforfatningsret - Peter Germer - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
669,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.486 anmeldelser

Beskrivelse

I grundlovens § 3 siges det, at den lovgivende magt er hos kongen og Folketinget i forening, den udøvende magt er hos kongen, og den dømmende magt er hos domstolene. Grundtanken bag den klassiske magtadskillelseslære er, at der ved opdelingen af de forfatningsretlige funktioner skal skabes en styreform med magtbalance mellem de øverste statsorganer, som kan beskytte borgerne mod vilkårlige indgreb, i modsætning til den totalitære stat, hvor magtkoncentrationen udgør en stående trussel mod borgernes retssikkerhed.

Denne femte udgave af dansk statsforfatningsret opdaterer inden for de forskellige retsvidenskabelige områder i dansk forfatningsret. Fremstillingen er en ajourføring af Statsforfatningsret, 4. udgave, der udkom i 2007. Den nye udgave er udarbejdet efter stort set samme retningslinjer som de fire tidligere udgaver.


Indholdsoversigt
Forord
Kapitel 1. Magtadskillelseslæren
Kapitel 2. Regeringen
Kapitel 3. Folketinget
Kapitel 4. Lovgivning
Kapitel 5. Anordninger
Kapitel 6. Kundgørelse og ikrafttræden
Kapitel 7. Folkeafstemning
Kapitel 8. Statsbudgettet
Kapitel 9. Domstolene
Kapitel 10. Domstolsprøvelse af loves grundlovsmæssighed
Kapitel 11. Internationale anliggender
Kapitel 12. Frihedsberøvelse
Kapitel 13. Boligens ukrænkelighed
Kapitel 14. Ekspropriation
Kapitel 15. Erhvervsfrihed
Kapitel 16. Ret til arbejde og offentlig hjælp
Kapitel 18. Ytringsfrihed
Kapitel 19. Foreningsfrihed
Kapitel 20. Forsamlingsfrihed
Litteraturforkortelser m. v.
Register over grundlovsparagraffer
Domsregister
Sagregister

Yderligere information

SerieForfatningsret
Forfatter(e)Peter Germer
KategoriBøger
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788757422658
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.486 anmeldelser

Gucca.dk har det klare princip, at Internethandel er nødt til at være billigt, sikkert og hurtigt for dig.

Det vigtigste er sikkerheden

Hos os vægter vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det vigtigste element ved online handel. Der er garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet, når du handler hos Gucca, for vores betalingsløsning er godkendt af NETS. Så når du køber og betaler via Internettet hos os, er det sikkert.

Vi tilbyder altid 100 dages fuld returret hos Gucca

Vi giver altid 100 dages fuld returret, og det er uanset hvilket produkt, du har købt hos os. Med andre ord, såfremt du ønsker at fortryde købet, kan du sende din vare retur til os, hvorefter vi refunderer dine penge. Før du returnerer varen til os, er det en fordel, hvis du kontakter os forinden.

Sikker levering med lynets hast

Vi har den klare holdning, at det er vigtigt, at du som kunde modtager din vare sikkert og hurtigt. Hvis vi er lagerførende, så vil du oftest modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår ud for den enkelte vare, inden du bestiller din vare. Hvis du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstiden, er du velkommen til at kontakte os.

Vælg din online betaling

I vores webshop er det muligt at vælge blandt adskillige betalingsmetoder. Der er naturligvis frit valg blandt vores betalingsformer - du benytter den, der passer dig bedst. Uanset hvilken betalingsform, du gør brug af - så kan du altid være sikker og tryg. Se hvilke betalingsmuligheder du har ved at klikke på linket. Husk at pengene først hæves fra din bankkonto, når vi afsender produktet til dig.

Vores kundeservice giver dig altid professionel hjælp

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, når du besøger vores webshop, er du velkommen til at kontakte os. Bemærk at vi er åben for henvendelse på hverdage imellem klokken 10-15, og vi sidder klar til at give dig den hjælp, du efterspørger, med godt humør og et smil på læben.

Spor ordren hele vejen

Når du handler hos Gucca, kan du bagefter se, hvor langt din ordre er kommet. Når dit køb er færdiggjort, kan du bagefter besøge din egen ordreside. På ordresiden kan du se, hvornår vi sender din forsendelse. Du får leveringsinformation via e-mail, når din pakke sendes fra vores lager og er på vej til dig.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet