Fødselsdagsudsalget slutter snart
close

De Renfærdige - Fortællingen Om Novo Nordisk - Hanne Sindbæk - Bog

6 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
139,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.366 Anmeldelser

Beskrivelse

Novo Nordisk er Skandinaviens mest værdifulde selskab; mere værdifuldt end A. P. Møller – Mærsk, Carlsberg, Danske Bank, Lundbeck, Vestas og Coloplast – tilsammen!

Novo Nordisk har sammen med søsterselskabet Novozymes gjort hovedaktionæren, Novo Nordisk Fonden, til en af verdens mest velhavende fonde med en formue under forvaltning på omkring 350 milliarder kroner. Alligevel er historien om denne helt ekstraordinære danske virksomhed aldrig skrevet. Før nu.

De renfærdige er en uafhængig fortælling om de mennesker, begivenheder og produkter, der skabte Novo Nordisk.

Fra den spæde start i 1923, da nobelpristageren August Krogh kom hjem fra Canada med opskriften på det nye mirakelmiddel insulin over brødrene Pedersens start af en konkurrerende virksomhed, Novo, og de to selskabers rivaliseren gennem 64 år indtil fusionen i 1989.

Det er en beretning om, hvordan Mads Øvlisen byggede bro fra den familieejede til den børsnoterede virksomhed, så de humanistiske værdier kom tørskoede over, samt hvordan Lars Rebien globaliserede virksomheden, mangedoblede dens værdi og blev udnævnt til verdens bedste CEO af det estimerede Harvard Business Review.

Og det er en fortælling om den stræben efter renfærdighed, der løber som et uudsletteligt spor i virksomhedens dna.

Bogen bygger på omfattende research samt interview med alle bogens nulevende hovedpersoner og en lang række nøglepersoner i og omkring virksomheden.

Hanne Sindbæk: (f. 1962), journalist, forfatter og foredragsholder. Har siden 1998 fokuseret på at beskrive dansk erhvervslivs top indefra – i interviews, portrætartikler, bøger og foredrag.

Hun har især skrevet for Berlingske Nyhedsmagasin og Berlingske Tidende og er forfatter til bogen om Saxo Bank, Tyren, Bjørnen og Banken (2009), Comeback Kid (om Anders Samuelsen) (2013) og Vi kan ikke sidde her til juleaften. Historien om Herman Salling og Dansk Supermarked (2015). Medforfatter til Kammerherrens nye klæder. Frits Schur. Manden og myterne (2012).

Yderligere information

SerieAugust KroghMarie KroghNovo Nordisk
Forfatter(e)Hanne Sindbæk
KategoriBøger
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740010732
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.366 anmeldelser

Online handel er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for vores kunder. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.dk.

Vi prioriterer sikkerheden højt

Hos os prioriterer vi sikkerhed højest, og vi ser den, som det vigtigste område ved online handel. NETS har godkendt vores betalingsløsning, og det fungerer som den primære garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Så online køb og betaling hos Gucca er forbundet med 100% sikkerhed.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 100 dage

Vi yder altid 100 dages fuld returret, og det er uanset hvilke varer, du har købt hos os. Det betyder, at hvis du af en eller anden grund ikke ønsker din vare, kan du uden videre returnere din vare til os, herefter refunderer vi dine penge. Inden du returnerer din vare, har du altid mulighed for at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Sikker levering med lynets hast

For os er det meget vigtigt, at du modtager dit produkt så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis vi er lagerførende, så vil du oftest modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår tydeligt i webshoppen ud for hvert produkt. Du har altid mulighed for at sende en e-mail eller ringe, hvis du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstid.

Muligheder for online betaling

I vores webshop har du mulighed for at foretage betaling på forskellige måder. Den betalingsform der passer dig bedst, er selvfølgelig den du bør gøre brug af. Uanset hvad du gør brug af, kan du være sikker og tryg, når du køber hos os. Du får alle betalingsmuligheder her. Anvender du betalingskort, så har du den fordel, at pengene først trækkes fra din bankkonto, den dag din vare sendes til dig.

Vores kundeservice yder altid personlig hjælp

Opstår der problemer, eller har du spørgsmål når du besøger Gucca.dk, skriver eller ringer du selvfølgelig bare til os. Vores kundeservice er åben for henvendelser på hverdage imellem 10-15, og vi er klar til at assistere dig - med et smil og godt humør.

Se forsendelse hele vejen til din adresse

Vi giver dig naturligvis muligheden for at følge ordren hele vejen til den er ankommer. Når du gennemfører købet, kan du bagefter besøge din egen personlige ordreside. På din personlige ordreside kan du se, hvornår vi sender din pakke. Du modtager også en e-mail med leveringsinformation i det øjeblik, vi sender din pakke.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt De Renfærdige - Fortællingen Om Novo Nordisk Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser
Bedøm produktet
Ida
Jeg er super tilfreds og benytter gerne igen.
Erik Julsen
Læst med stor glæde
Bjarne Fredberg Knudsen
Glimrende bog! Dog visse steder lidt "unøjagtig". Fx affæren omkring de HIV smittede blødere forårsaget af ikke varmebehandlet donorblod. NOVO var jo den "store frelser" hvor Sundhedsministeriet med ministeren Britta Shall Holberg som den ansvarlige og Nordisk Insulin som "skadevolderen" slap næsten uden ansvarspådragelse! Så ved sammenlægningen NOVO og Nordisk Insulin selskabet tømt for værdier, således at der intet var til at udbetale evt. erstatningssager af. Tilsvarende skandale i Frankrig endte med lang fængselsstraf til den ansvarlige. I øvrigt kan det undre at NI's fremragende forskningsleder Bruno Hansen ikke nævnes med et ord? Han var dog mester for at da MC insulinerne blev udviklet blev de hurtigt indhentet af RI insulinerne fra NI? Og efterfølgende blev Bruno en skattet og mangeårig direktør for EU's forskningsprogrammer -- gad vide om ikke NOVO også her havde en finger med i spillet