menuGucca.dk - Logo

Dialog Og Differentiering I Skriveundervisningen - Lis Pøhler - Bog

"kill your darlings og få kyllegus". Skriftsproget udvikles fra de tidlige børneår, og der kan undervises i at skrive fra første skoledag. I bogen gives baggrund for og ideer til undervisning i... Læs mere.
299,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-3 hverdage
  • 30 dages returret

"kill your darlings og få kyllegus".

Skriftsproget udvikles fra de tidlige børneår, og der kan undervises i at skrive fra første skoledag. I bogen gives baggrund for og ideer til undervisning i at udtrykke sig på skrift i hele grundskoleforløbet.

At arbejde med skriveprocesser er meget mere end at arbejde med skriveprocesser. At udvikle evnen til at udtrykke sig er en udvikling af det hele menneske. Udvikling og skrivning af historier foregår bedst i dialog med andre, kammerater eller lærere. Nogle gange gør dialogen ondt - især når man indser nødvendigheden af "Kill your darlings". Andre gange gør dialogen godt - ja, oplevelsen af tekster, der lykkes, kan ligefrem give "kyllegus"!

Læreren skal turde fastholde, at eleverne udvikler sig ved at skrive. Computeren er et redskab, som flytter undervisningens fokus fra ren-, ret- og omskrivning til tekstens opbygning og indhold. Mulighederne er blevet betydeligt større. Det er kravene også.

Bogen er delt i tre hovedafsnit, der er målrettet mod hver sit klassetrin: 0.- 2. kl., 2.-7. kl. og 6.-10. kl. Hvert afsnit skildrer undervisning, der er gennemført i den pågældende aldersgruppe. Afsnittene rummer ideer til indhold i og organisering af undervisningen, som kan tilpasses de fleste klasser. I bogen er der også oplæg til " fri kopi" beregnet til undervisningen i de ældste klasser. Bogen indeholder endvidere et teoretisk afsnit om skriveudvikling.

Fagredaktør: Mogens Jansen

Fakta

Forfatter(e)Lis Pøhler Sally Altschuler Birgit Rasmussen
Genre(r)Skole Og Lærebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788762405509
ISBN-108762405500
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal136
DimensionerBredde: 14.7Cm - Højde: 20.9Cm
TagsTemaserien., Dialog Og Differentiering I Skriveundervisningen, Studiebøger, Bog

I skriveundervisningen kan evnen til at udtrykke sig skriftligt stimuleres gennem skrivning af historier

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

34.088 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner