Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Frygt Ikke! - Anders-Christian Jacobsen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
249,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.387 anmeldelser

Beskrivelse

Indføring i kristen dogmatik - Bind 1.

Frygt ikke! er en indføring i dogmatik, som kommer i to bind. Frygt ikke! er struktureret efter de oldkirkelige trosbekendelser. Bind 1 omhandler den første trosartikel, Gud, skabelse og synd.

Gudsbegrebet behandles ud fra forståelsen af Gud som et trinitarisk fællesskab. I forlængelse heraf forstås Gud som skaber og verden – inklusive mennesket – som skabt til fællesskab med Gud og hinanden. Synd forstås derimod som adskillelse og brud på dette fællesskab. Der præsenteres derfor slutteligt tre overlappende syndsmodeller: synd som eksistensvilkår, synd som brud på sociale relationer og synd forstået som brud på menneskers relation til det øvrige skaberværk. Endvidere begynder bind 1 med en introduktion til tobindsværket samt til dogmatik som fag, dogmatikkens sprog, dogmatikkens kilder og dogmatikkens metoder. Bind 1 bringer derfor dogmatikken på højde med nutidige teoretiske og metodiske problemstillinger dog uden at miste den historiske dybde.

Margrethe Kamille Birkler er cand. theol. og ph. d.-studerende på Afdeling for Teologi på Aarhus Universitet. Hendes ph. d.-afhandling omhandler Paul Tillichs symbolske teologi samt hvordan betydningsskabelse kan ske i samspil med intersektionel teologi. Hun arbejder desuden med klimateologi, queerteologi og feministisk teologi i tillæg til sine ph. d.-studier. Endelig underviser hun i dogmatik på Teologi for Lægfolk og holder foredrag.

Anders-Christian Jacobsen er professor i dogmatik på Afdeling for Teologi på Aarhus Universitet. Han har skrevet ph. d.-afhandling og disputats om Irenæus og Origenes og deres syn på skabelse, kristologi og opstandelse. Derudover arbejder han med oldkirkens teologi, især i Østkirken, Martin Luthers teologi historisk og aktuelt og sakramentsteologi. Endelig underviser han i dogmatik på Teologi for Lægfolk, holder foredrag og deltager i aktuelle teologiske debatter.

Yderligere information

Forfatter(e)Anders-Christian Jacobsen Margrethe Kamille Birkler
KategoriBøger
Genre(r)Religion Og Filosofi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788741010540
ISBN-10874101054X
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.387 anmeldelser

Vi har den klare indstilling, at nethandel er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for dig.

Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed i e-handel anser vi som helt essentiel, og den er derfor altid i fokus hos os. Vores løsning for online betaling er godkendt af NETS, hvilket er din garanti for sikkerheden bag din betaling online. Så når du handler og betaler via nettet hos os, er det sikkert.

Vi tilbyder 100 dages fuld returret hos Gucca.dk

Når vi skriver 100 dages fuld returret, så mener vi det selvfølgelig på alle vores produkter. Så hvis du skulle fortryde dit køb, og ikke ønsker at beholde din vare, kan du uden dårlig samvittighed returnere din vare til os, og herefter bliver dine penge refunderet. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål, før du returnerer en vare.

Sikker levering med lynets hast

At du som kunde hos Gucca modtager dit produkt både hurtigt og sikkert, betyder meget for os. Vi knokler for, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. På vores shop kan man se lagerstatus ud for det enkelte produkt, så du kan altid se, om vi er lagerførende. Vi sidder klar på e-mail og ved telefonen, hvis du har spørgsmål til lagerstatus og leveringstiden.

Muligheder for betaling

Hos Gucca.dk har du mange forskellige betalingsmuligheder at vælge imellem. Her kan du altid vælge netop den betalingsform, der passer lige til dig. Uanset hvad du benytter, kan du være tryg og sikker, når du handler hos Gucca.dk Du ser alle betalingsmuligheder her. Vælger du betalingskort, giver det dig den fordel, at pengene først bliver trukket fra din konto, den dag produktet sendes afsted til dig.

Du har altid adgang til personlig assistance hos vores kundeservice

Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl til Gucca.dk, beder vi dig tage fat i os med det samme. Du kan ringe eller sende e-mail til os alle hverdage mellem klokken 10-15, og vi tager imod din henvendelse med godt humør og et smil.

Følg din forsendelse

Hvis du har behov for det, så har du mulighed for at spore din forsendelse, fra det øjeblik vi afsender ordren, til du har den i hænderne. Du kan tilgå din egen personlige ordreside, så snart dit køb er færdiggjort. Her kan du følge med i, hvornår dit produkt afsendes. Du modtager også en mail med leveringsinformation fra os i det øjeblik, vi afsender din pakke.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet