Georg Brandes Og Europa - Olav Harsløf - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
259,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.788 Anmeldelser

Beskrivelse

Forelæsninger fra 1. internationale Georg Brandes Konference, Firenze, 7-9 november 2002.

Georg Brandes og Europa indeholder 33 artikler, som belyser og perspektiverer Georg Brandes´ europæiske og internationale virke. Artiklerne fokuserer dels på hans ophold i europæiske lande og hans korrespondancer med kunstnere og intellektuelle der, dels på hans litterære kritik og idémæssige og politiske engagement gennem seks årtier.

Bogens formål er, fra en nordisk synsvinkel og med Brandes som nøglefigur, at rette opmærksomheden mod grundlæggende idémæssige, kulturelle og intellektuelle sammenhænge i det Europa, vi i dag er del af. I det lys er Nietzsches karakteristik af Brandes som ""den gode europæer"" mere relevant end nogensinde.

Bogen udspringer af en konference om Georg Brandes, der blev afholdt i Firenze i november 2002. Placeringen var ikke tilfældig. Brandes opholdt sig ofte i Italien, og ikke mindst i Firenze. Byen fik på mange måder betydning for hans omfattende skribentvirksomhed, der mest iøjnefaldende omhandlede store politiske og kunstneriske personligheder, oldtid, renæssance og nyere tid foruden udviklingen af de moderne europæiske demokratier. Brandes-konferencen blev videooptaget og med bogen følger en 42 minutter lang DVD med titlen Georg Brandes i Firenze.

Yderligere information

SerieDanish Humanist Texts And Studies
Forfatter(e)Olav Harsløf
KategoriBøger
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788772899268
ISBN-108772899263
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.788 anmeldelser

Hos Gucca.dk har vi fokus på at gøre e-handel sikkert, hurtigt og billigt for kunderne.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerheden

Når man handler på Internettet er sikkerheden enorm vigtig, og det er selvfølgelig noget, vi vægter højt. For at sikre dig tryghed når du handler hos os, benytter vi selvfølgelig kun en NETS godkendt løsning for online betaling. Derfor er det også altid helt sikkert at handle og foretage betaling hos Gucca.dk.

Har du fortrudt købet, har du altid mulighed for at returnere indenfor 100 dage

Når vi skriver 100 dages returret, så mener vi det naturligvis på alle typer produkter. Kort sagt vil det sige, at fortryder du dit køb, så send blot varen tilbage til os, og du vil få dine penge tilbage. Før du returnerer produktet til os, er det altid en en god ide, hvis du kontakter os forinden.

Kort leveringstid

At du som kunde hos Gucca får leveret din vare både sikkert og hurtigt, er essentielt for os. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du foretager en bestilling. Vi sidder klar ved telefonen og på e-mail, hvis du er i tvivl om lagerstatus og leveringstiden.

Vælg din betaling

I vores webshop har du mulighed for at vælge blandt adskillige betalingsmetoder. Du kan altid vælge netop den betalingsform, der passer lige til dig. Det er den samme høje sikkerhedsstandard, uanset hvilken betalingsform du vælger. Du ser alle betalingsmuligheder her. Vær opmærksom på, at såfremt du benytter betalingskort, trækkes pengene først den dag vi sender varen til dig.

Kundeservice - altid mulighed for professionel hjælp

Skulle der opstå tvivl eller spørgsmål til Gucca.dk, sidder vi på e-mail eller ved telefonen parat til at assistere dig. Du kan ringe eller sende e-mail til os mellem 10-15 alle hverdage, og vi bestræber os altid på, ikke kun at give dig den assistance du efterspørger, men også at det er i godt humør og med et smil på læben.

Sådan tracker du din ordre

Handler du hos os, har du altid mulighed for at tracke ordren hele vejen, fra den forlader vores lager, og til den er kommet. Når du færdiggør købet, kan du efterfølgende logge ind på din egen ordreside. Her har du mulighed for at følge med i, hvornår din vare afsendes. Du vil også modtage en e-mail i samme øjeblik, vi afsender din pakke.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet