• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.428 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Lev Sammen - Rasmus Kolby Rahbek - Bog

Indbinding: Paperback
Højskolen er, ud over at være en skole, også et hjem, hvor et fælles liv leves. Kostskolen som pædagogisk ramme giver højskolen en særlig atmosfære, hvor grænserne mellem undervisning og... Læs mere.
89,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Højskolen er, ud over at være en skole, også et hjem, hvor et fælles liv leves. Kostskolen som pædagogisk ramme giver højskolen en særlig atmosfære, hvor grænserne mellem undervisning og samvær udviskes. Rasmus Kolby Rahbek udfolder forestillingen om højskolen som sted, og fire fortællinger viser, hvordan kostskolen præger både elevernes oplevelser og skolens pædagogik.

Rasmus Kolby Rahbek: Født 1977. Ph. d. fra DPU, Aarhus Universitet. Cand. mag. i Idéhistorie og Æstetik & Kultur. Ansat som pædagogisk specialkonsulent i Folkehøjskolernes Forening i Danmark. Tidligere højskolelærer på Ry Højskole og Brandbjerg Højskole. Har senest udgivet bogen Stedets pædagogik – om højskolens opgave og praksis.

Højskolens 10 bud er en serie på 11 korte bøger, hvoraf dette er bind 6. Hvert bind undersøger et kendetegn ved højskolen, dets relevans i fortiden og for fremtiden, for Danmark og den omgivende verden, og hvordan det bringes i spil i højskolens praksis i dag.

Oversat af: John Mason og Morten Visby

Fakta

Forfatter(e)Rasmus Kolby Rahbek
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788787627856
ISBN-10878762785X
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal112
DimensionerBredde: 12.5Cm - Højde: 20Cm
TagsLev Sammen, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse