menuGucca.dk - Logo

Litteraturens Grundbegreber 1 - Karsten Møller - Bog

Indbinding: Indbundet
Litteraturens grundbegreber 1 giver i store træk en periodegennemgang af fem perioder: Det moderne gennembrud, 30'er-realismen, modernismen, nyrealismen og nyere tid. Litteraturens grundbegreber... Læs mere.
389,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Litteraturens grundbegreber 1 giver i store træk en periodegennemgang af fem perioder: Det moderne gennembrud, 30'er-realismen, modernismen, nyrealismen og nyere tid.

Litteraturens grundbegreber er bygget op som en gennemgang af grundlæggende begreber inden for skønlitteratur - prosa og lyrik - sagprosa og billedlæsning. De enkelte begreber gennemgås og belyses gennem en række eksempler, øvelser, forskellige teksttyper og billeder. Som afslutning på hvert kapitel er der en skriveøvelse, som ud over at indlære nogle fundamentale skriveværktøjer tager udgangspunkt i bogens tekster og i de begreber, som er indlært i kapitlet.

Der er således tale om, at eksempler, øvelser og begrebsindlæring overalt lægger op til at støtte læsningen, analysen og forståelsen af de tekster og billeder, som forekommer i de to bøger.

Omslagsgrafiker: Klaus Krogh - 2 Krogh ApS

Tegnet af: Klaus Krogh - 2 Krogh ApS

Fakta

Forfatter(e)Karsten Møller Nis Johannsen
Genre(r)Skole Og Lærebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788700498181
ISBN-108700498181
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag2
Sidetal192
DimensionerBredde: 17Cm - Højde: 25.6Cm
TagsBilledanalyse, Dansk Litteratur, Litteratur, Tekstanalyse, For 9. Klasse, For 8. Klasse, Tekstanalyse, Billedanalyse, Litteratur, Dansk Litteratur, For Danskundervisning, For Voksenundervisning, For Folkeskolen, Undervisningsmaterialer, Litteraturens Grundbegreber 1, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse