Fødselsdagsudsalget slutter snart
close

Novellen - Annemette Hejlsted - Bog

Indbinding: Paperbackinfo
89,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.338 Anmeldelser

Beskrivelse

Teori og analyse.

Noveller deler en række dominerende træk; de er fiktionstekster med et enstrenget plot, der er koncentreret omkring en begivenhed eller en situation, som sætter spørgsmålstegn ved det velkendte og givne.

Novellen teori og analyse er en indføring i analysen af noveller. Bogen lægger vægt på læsersynsvinklen og sætter fokus på de vilkår for menings- og betydningsdannelse, som novellegenren tilbyder læseren. Bogen sammenkæder en række anerkendte teorier om novellen med nyere teorier om dens enkeltaspekter, herunder fiktion, karakter, plot og begivenhed og den gennemgår, hvorfor novelle og short story bør ses som betegnelser for den samme genre: novellegenren.

Hvert kapitel giver en grundig indføring i et aspekt af novellegenren, især novellens teori, definition og subgenrer samt novellesamlingen, novellen i andre medier og dens relationer til nabogenrerne fortælling, eventyr, kortprosa og roman. Bogen indeholder desuden et længere kapitel om linjer i novellegenrens litteraturhistorie og afsluttes med en detaljeret model til analyse af noveller.

Bogen henvender sig til litteratur- og danskstuderende samt studerende ved læreruddannelsen og beslægtede fag på professionshøjskoler og universiteter.

Yderligere information

Forfatter(e)Annemette Hejlsted
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788759321560
SprogDansk
ISBN-108759321563
IndbindingPaperback
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.338 anmeldelser

Gucca har fra dag et haft fokus på, at online handel skal være så sikkert, hurtigt og billigt for vores brugere som muligt.

Gucca.dk har fokus på sikkerhed

Ved Internethandel er det uhyre vigtigt, at sikkerheden er i orden, og derfor er det et område, vi prioriterer højt. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det fungerer som den overvejende garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Derfor er handel og betaling online helt sikkert hos os.

Vi tilbyder 100 dages fuld returret hos Gucca.dk

Uanset hvilke varer du har købt hos os, tilbyder vi altid 100 dages returret. Så hvis du af en eller anden grund har fortrudt dit køb, og ikke ønsker at beholde varen, så kan du uden videre returnere den uønskede vare til os, og så sender vi pengene retur til dig. Før du returnerer produktet til os, er det en fordel, hvis du kontakter os forinden.

Sikker & hurtig levering

Vi har den klare holdning, at det er vigtigt, at du som kunde får dit produkt leveret hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Husk, at du kan få den præcise lagerstatus på det individuelle produkt. Vi er klar ved telefonen og på e-mail, hvis du har spørgsmål til lagerstatus og leveringstiden.

Sådan kan du betale

Du kan vælge blandt mange typer betalinger, når du handler hos Gucca. Her bør du selvfølgelig benytte den betalingsform, der passer dig bedst. Lige meget hvilken metode du gør brug af, kan du sikkert og trygt købe hos os. I vores FAQ finder du alle vores betalingsmuligheder. Husk at pengene først trækkes fra din konto, når vi afsender produktet til dig.

Kundeservice - få professionel assistance

Skulle du støde på problemer eller have spørgsmål, i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os på hverdage mellem 10-15, og vi tager imod din henvendelse med godt humør og et smil.

Følg ordren hele vejen til din adresse

Hvis du handler hos Gucca.dk, har du mulighed for at spore din ordre. Du kan tilgå din egen ordreside, så snart købet er gennemført. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi afsender din vare. Når vi har sendt dit produkt, vil du samtidig modtage en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet