• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.388 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Skolelederens Stemme - Lyt, Lær Og Led - Russell J. Quaglia - Bog

1 anmeldelse - Indbinding: Paperback
Din stemme er for dig som skoleleder det vigtigste redskab til at influere og lede forandringer. Men research viser, at skolelederes stemme langt fra er så indflydelsesrig, som den kan og skal... Læs mere.
299,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • 30 dages returret

Din stemme er for dig som skoleleder det vigtigste redskab til at influere og lede forandringer. Men research viser, at skolelederes stemme langt fra er så indflydelsesrig, som den kan og skal være. I for mange tilfælde bruger lederen sin stemme til at instruere i stedet for at lede gennem samarbejde.

Uden en velformuleret, stærk og tillidsfuld stemme kan man ikke forvente, at skolen gør fremskridt. Ved at lede med en stærk stemme kan lederen se, at undervisningsledelse ikke kun er et ledelsesansvar, men et ansvar for alle på hele skolen.

Denne bog giver dog som skoleleder redskaber til at udvikle en stærk stemme ved hjælp af 'lyt-lær-led'-modellen, hvis kerne er, at det er vigtigt at fortsat lytte (til alle i skolefællesskabet: elever, lærere, forældre) og lære (af det, du hører og observerer omkring) og herudfra lede med fokus på de skolefællesskabets bedste.

Serien Ledelse ligetil sætter igennem en række praksisrettede udgivelser fokus på bedst muligt at klæde den praktiserende skole- og underviserleder på til at varetage den daglige ledelsesopgave og de problematikker og overvejelser, der måtte være i forlængelse af denne. Korte og konkrete, hurtigt læst og lette at implementere i en travl praksis.

Serien udgives i samarbejde med Skolelederforeningen.

Fakta

Forfatter(e)Russell J. Quaglia
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771605716
ISBN-108771605711
IndbindingPaperback
SprogDansk
Sidetal80
TagsSkolelederens Stemme, Studiebøger, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Skolelederens Stemme - Lyt, Lær Og Led Bog til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Hurtigt og godt.

Mediernes anmeldelser