menuGucca.dk - Logo

Strafferet 2 - Gorm Toftegaard Nielsen - Bog

Indbinding: Hæftet
Sanktionerne. Strafferet 2 · Sanktionerne udgør sammen med Strafferet 1 · Ansvaret en samlet fremstilling af straffelovens almindelige regler. Strafferet 2 gennemgår de forskellige former for... Læs mere.
199,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Sanktionerne.

Strafferet 2 · Sanktionerne udgør sammen med Strafferet 1 · Ansvaret en samlet fremstilling af straffelovens almindelige regler. Strafferet 2 gennemgår de forskellige former for straf og ud fra retspraksis opstiller forfatterne nogle principper for, hvorledes straffene udmåles i de enkelte sager. Endelig gennemgås reglerne for konfiskation.

Fremstillingen er bygget op omkring spørgsmålet om, hvad der efter grundloven er lovgivers, og hvad der er domstolenes område ved straffastsættelsen. Hvorfor er det billigere at dræbe sin egen ægtefælle end naboens ægtefælle? Hvorfor skal den, der er idømt 6 års fængsel, prøveløslades efter 4 år" Hvad er samfundstjeneste" Kan Folketinget bestemme, at straffen for voldtægt skal være strengere?

Bogen er skrevet som lærebog til jurastudiet, men i et sprog og med en lang række eksempler, så også ikke-jurister kan følge fremstillingen. Med sine udførlige registre og omfattende analyser af retspraksis er bogen velegnet som håndbog for dommere, anklagere og forsvarere.

Indholdsoversigt

Forord
Forkortelser

Straffene
Fængselsstraf
Prøveløsladelse
Forvaring
Betinget dom
Kombinationsdom
Samfundstjeneste
Ungdomssanktion
Ungdomskontrakter og andre tiltalefrafald
Bøder

Strafudmåling
Hovedrammer og siderammer
Generelle regler om forhøjelse af maksimum
Generelle nedsættelses- og bortfaldsgrunde
Udmålingen inden for rammen
Udgangsniveauet
Nye niveauer
Flere forbrydelser
Forfatningsret og strafudmåling

Konfiskation
Udbyttekonfiskation
Genstandskonfiskation
Præventiv konfiskation

Afgørelser
Lovregister
Stikord

Sikker e-handel

Hurtig, sikker og billig Internethandel er en oplevelse, som vi bestræber os på, at kunderne altid får hos Gucca.

Det vigtigste er sikkerhed

Vi vægter sikkerhed meget højt, da det er noget af det vigtigste at sørge for er i orden, når vi taler om nethandel. Vores løsning for online betaling er godkendt af NETS, hvilket fungerer som din garanti for sikkerheden bag din online betaling. Derfor er køb og betaling hos Gucca helt sikkert.

Du har altid 30 dages returret

Gucca.dk yder altid 30 dages returret, og det uanset hvilket produkt du måtte have købt hos os. Med andre ord, hvis du ønsker at fortryde købet, så kan du sende den uønskede vare tilbage til os, og så sender vi pengene retur. Inden du sender dit produkt tilbage, har du altid den mulighed at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

Kort leveringstid

Som kunde hos Gucca, skal du selvfølgelig ikke vente for længe på din vare. Vi leverer sikkert og hurtigt. Vi tilstræber, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Lagerstatus fremgår altid synligt i webshoppen ud for hvert produkt. Vi sidder klar på e-mail og ved telefonen, hvis du har spørgsmål til leveringstiden og lagerstatus.

Hvordan ønsker du at betale?

Handler du hos Gucca, så kan vi tilbyde dig at vælge mellem flere forskellige former for betaling. Du bør selvfølgelig gå efter den betalingsmulighed, der passer dig bedst. Uanset hvilke af vores betalingsformer du benytter, kan du altid købe trygt og sikkert hos os. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Husk at pengene først trækkes fra din konto, når vi afsender produktet til dig.

Du har altid mulighed for professionel hjælp hos vores kundeservice

Opstår der problemer med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, så tag kontakt til os. Kundeservice er åben for henvendelser mellem kl. 10-15 på hverdage, og vi sidder parat til at yde dig kompetent assistance med godt humør og smil på læben.

Mulighed for at spore din ordre

Hvis du ønsker det, så har du mulighed for at følge din forsendelse, fra det øjeblik vi afsender ordren, til du modtager den. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at gå ind på din ordreside. Fra din personlige ordreside kan du se, hvor langt pakken er kommet. Vi sender en e-mail til dig, i samme øjeblik vi har afsendt din ordre.

Fakta

Forfatter(e)Gorm Toftegaard Nielsen
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757431544
ISBN-10875743154X
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave4
Oplag3
DimensionerBredde: 14.6Cm - Højde: 22.5Cm
TagsStrafferet 2, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse