menuGucca.dk - Logo

Varetægtsfængsling - Peter Scharff Smith - Bog

Indbinding: Hardback
Danmarks hårdeste straf?. Varetægtsfængsling – Danmarks strengeste straf er skrevet på baggrund af en omfattende undersøgelse af forholdene for varetægtsfængslede i Danmark, og indeholder... Læs mere.
329,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Danmarks hårdeste straf?.

Varetægtsfængsling – Danmarks strengeste straf er skrevet på baggrund af en omfattende undersøgelse af forholdene for varetægtsfængslede i Danmark, og indeholder samtidig en diskussion af hele varetægtsregimet.

Et af bogens helt centrale spørgsmål er da også: Hvordan kan vi som retsstat tillade, at omkring en tredjedel af de indsatte i Kriminalforsorgen principielt set stadig bør regnes for uskyldige, men ikke desto mindre sidder under markant mere restriktive regler og forhold end de indsatte, som er dømt og afsoner en dom?

På baggrund af bl. a. omfattende spørgeskemaundersøgelser og interviews med indsatte og ansatte i Kriminalforsorgen, leverer bogen ”Varetægtsfængsling – Danmarks strengeste straf'” helt ny forskning om forholdene for varetægtsfængslede i dagens Danmark. Vi bliver præsenteret for omfattende statistik og talrige personlige historier i denne undersøgelse, som man med rette kan undre sig over, ikke er foretaget tidligere.

Bogen indledes med en historisk gennemgang, der viser hvor svært det kan være at slippe fri af gamle og nogle gange besynderlige traditioner, og den afsluttes med en række konkrete reformforslag på varetægtsområdet. Undervejs behandles en række temaer og herunder f. eks. de foruroligende mange indsatte med psykiske lidelser, som Kriminalforsorgen huser, samt de anseelige problemer med vold og trusler, som i stigende grad præger landets fængsler og arresthuse.

Indhold:
- En særlig tak
Kapitel 1. Prolog: Varetægtsfængsling – Danmarks hårdeste straf?
- Del 1. I statens varetægt - indledning, metode og historisk baggrund
Kapitel 2. I statens varetægt
Kapitel 3. På jagt efter ny viden – anvendte metoder og kilder
Kapitel 4. »Alt det, som Ensomheden og Forladtheden fremkalder i et Menneskes Sind« – cellefængslet og arven fra 1800-tallet
- Del 2. Varetægtsfængsling i dagens Danmark
Kapitel 5. Fra hus og hjem til arresten – hvor meget og hvorfor varetægtsfængsler man i Danmark
Kapitel 6. »Det er en daglig kamp« – livets gang i arresten
Kapitel 7. »Jeg savner min datters stemme« – kontakten med de pårørende og verden uden for
Kapitel 8. »Men det redder ikke hans stikkerrøv« – trusler og vold i danske fængsler og arresthuse
Kapitel 9. De fejlanbragte? – sindssygdom og psykiske problemer blandt indsatte
Kapitel 10. Globalisering bag murene – udlændinge i danske arresthuse 171
- Del 3. Paradokser, retsprincipper og reformforslag
Kapitel 11. Fra varetægt til afsoning – med en dom som skyldig følger flere rettigheder og bedre vilkår
Kapitel 12. Fanget i fortiden? – dansk varetægtspraksis og behovet for grundlæggende reformer
- Kildeoversigt
- Litteraturliste

Sikker e-handel

Gucca.dk har det klare princip, at online handel er nødt til at være hurtigt, sikkert og billigt for vores kunder.

Sikkerheden kommer altid først

Sikkerhed er vigtig, når man handler online, og vi prioriterer selvfølgelig sikkerhed højt. Der er garanti for sikkerheden bag din online betaling, når du køber hos Gucca.dk, for vores løsning for online betaling er godkendt af NETS. Så når du handler og foretager betaling via nettet hos Gucca.dk, er det sikkert.

Altid 30 dages returret

De 30 dages fuld returret gælder selvfølgelig alle typer produkter hos Gucca.dk. Kort sagt vil det sige, at måtte du fortryde købet, så sender du blot din vare, og dine penge bliver refunderet. Det er altid en god ide at kontakte os, før du vælger at returnere dit produkt til os.

Levering - sikkert og hurtigt

For os er det vigtigt, at du modtager dit produkt så hurtigt og sikkert som muligt. Vi knokler for, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Den nøjagtige lagerstatus er synlig ud for hvert enkelt produkt. Kontakt os hvis du stadigvæk måtte være i tvivl om leveringstid eller lagerstatus for et produkt.

Hvordan vil du gerne betale?

Hos Gucca er der mange forskellige betalingsmuligheder at vælge imellem. Den betalingsform der passer dig bedst, er naturligvis den du skal benytte. Du handler altid sikkert og trygt, lige meget hvilken betalingsmetode du gør brug af. Se de betalingsmuligheder du har ved at klikke på førnævnte link. Når du betaler med betalingskort, så trækker vi først pengene, når vi sender dig dit produkt.

Vi yder naturligvis altid personlig hjælp, når du har behov for det

Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl til vores shop, er du naturligvis velkommen til at ringe eller skrive til os. Alle hverdage imellem klokken 10-15 sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi tilstræber altid, ikke kun at yde dig den assistance du har brug for, men også at det er i godt humør og med et smil på læben.

Mulighed for at tracke forsendelsen

Hvis du ønsker det, så har du mulighed for at tracke din forsendelse, fra det sekund vi afsender forsendelsen, til den er dig i hænde. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at få adgang til din egen ordreside. På ordresiden kan du se, hvornår vi afsender din vare. Vi sender en e-mail med leveringsinformation, lige så snart vi har afsendt din ordre.

Fakta

Forfatter(e)Peter Scharff Smith Janne Jakobsen
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757434576
ISBN-108757434573
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal220
DimensionerBredde: 16.5Cm - Højde: 23.5Cm
TagsVaretægtsfængsling, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse