Barnets Sprogtilegnelse - Justin Markussen-Brown - Bog

Indbinding: Paperbackinfo
249,95 kr
Forlagets pris 300,00 kr
Du sparer 50,05 kr (17%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 2-4 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.745 Anmeldelser

Beskrivelse

Og pædagogisk praksis.

Gode sprogfærdigheder er vigtige for barnet. Sprog gør, at børn kan indgå i fællesskaber, kan forklare deres meninger og tanker, kan stille spørgsmål om deres omverden – og forstå svarene. Et begrænset talesprog vil samtidig begrænse barnets forudsætninger for gode læsefærdigheder senere i skolen. Pædagogen spiller derfor en vigtig og central rolle, da man som pædagog har mulighed for at understøtte sprogtilegnelsen i den periode af barnets liv, hvor det såkaldte sprogvindue står åbent.

Denne bog guider læseren igennem barnets udvikling fra sprogløst spædbarn til konstant spørgende fire-­årig, hvis udtale og grammatik er nærmest fejlfri. Bogen begynder ved barnets før-sproglige stadium, hvor kommunikationen består af mange andre udtryk end et egentligt sprog. Derfra fortsætter den med barnets tilegnelse af fonologi, leksikon og grammatik. Den behandler desuden emner som tosprogethed og preliteracy hos førskolebarnet i dagtilbud. Efter hvert kapitel giver forfatteren forslag og anbefalinger til praksis.

Bogen har sit teoretiske afsæt i lingvistikken og henvender sig til pædagogisk personale og pædagogstuderende, der ønsker en videnskabelig og evidensbaseret forståelse af sprogtilegnelse. Desuden vil dagplejere og andre, der arbejder med småbørn, finde bogen relevant i sammenhæng med understøttelsen af barnets sprog.

Justin Markussen-Brown er dansk-canadisk lingvist og har forsket i danske pædagogers sprogpædagogiske praksis og i effekten af efteruddannelse i sprogpædagogisk praksis. Hans ph. d.-afhandling nåede i top 5 i Ph. d. Cup i 2015, og Justin er kendt for sin letforståelige og -tilgængelige formidling af sprogtilegnelsens kompleksitet.

Yderligere information

SerieBørns Udvikling
Forfatter(e)Justin Markussen-Brown
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788770183062
SprogDansk
ISBN-108770183066
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.745 anmeldelser

Hos Gucca har vi for øje at gøre online handel billigt, hurtigt og sikkert for dig.

Det vigtigste er sikkerhed

Sikkerhed er utrolig vigtig, når man handler online, og vi prioriterer naturligvis sikkerheden højt. NETS har godkendt vores Internet betalingsløsning, og det fungerer som din garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Så når du køber og foretager betaling online hos os, er det sikkert.

Du har altid 100 dages returret

Der er ingen begrænsninger i din returret. Vi yder 100 dages fuld returret på alle produkter. Det betyder ganske enkelt, at såfremt du har fortrudt købet, eller af anden grund alligevel ikke ønsker din vare, kan du uden dårlig samvittighed returnere varen til os, hvorefter du vil få dine penge refunderet. Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, før du returnerer en vare.

Levering - hurtigt & sikkert

Vi ønsker ikke at du skal vente for længe på dit produkt, og vi fokuserer derfor på at sikre den hurtigste levering. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Du kan se den præcise lagerstatus på det enkelte produkt. Spørgsmål til lagerstatus og/eller leveringstiden? Så hold dig ikke tilbage med at tage fat i os.

Hvordan vil du gerne betale?

Når du handler hos os, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige betalingsmuligheder. Den betalingsmulighed der passer bedst til dig, er naturligvis den du skal gøre brug af. Du har altid garanti for en tryg og sikker handel, og det er uanset hvilke af vores betalingsmuligheder du ender med at vælge. I vores sektion med oftest stillede spørgsmål finder du alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi afsender varen, at vi trækker pengene fra din bankkonto.

Hos Gucca får du altid personlig assistance

Opstår der tvivl eller spørgsmål til vores webshop, beder vi dig kontakte os med det samme. Du kan sende e-mail eller ringe til os alle hverdage mellem klokken 10-15, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Sådan følger du forsendelsen

Når du køber hos os, kan du bagefter se, hvor langt din forsendelse er kommet. Når købet er helt færdiggjort, kan du efterfølgende logge ind på din egen ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår din pakke sendes afsted fra vores lager. Du får besked via mail, når din forsendelse sendes fra vores lager og er på vej til dig.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet