menuGucca.dk - Logo

Bushido - Inazo Nitobé - Bog

Indbinding: Paperback
Japans sjæl. Bushido, samuraiens æreskodeks og leveregler, præger endnu i dag det japanske samfund og den japanske mentalitet mere end noget andet. Dette til trods for de ca.140 år, der er gået... Læs mere.
119,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Japans sjæl.

Bushido, samuraiens æreskodeks og leveregler, præger endnu i dag det japanske samfund og den japanske mentalitet mere end noget andet. Dette til trods for de ca.140 år, der er gået siden afskaffelsen af feudal-styret gennem Meiji-restaurationen og kejserrigets åbning over for kulturel indflydelse fra udlandet, frem for alt fra Vesten. Langt forud for sin tid forsøgte Inazo Nitobe, universitetsprofessor og repræsentant for den sidste generation af samurai-æraen, at slå bro mellem vestlig og fjernøstlig mentalitet med sin bog, hvis originaludgave var på engelsk og udkom 1905.

Med hårfin indsigt i og mange sammenligninger med vestlig kultur og mentalitet giver Inazo Nitobe en interessant, dybtborende og autentisk beskrivelse af Bushido, "krigerens vej", der drejer sig om meget mere end blot samuraiens øvelser med sværdet.

Der skulle gå 100 år, før den danske litteraturoversætter, Dinny Crast, genopdagede værket og gjorde det tilgængeligt for dansksprogede Japan-fans og andre interesserede med denne nye edition fra BoD.

Fakta

Forfatter(e)Inazo Nitobé
Genre(r)Religion Og Filosofi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788776910006
ISBN-108776910008
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal108
DimensionerBredde: 13.5Cm - Højde: 21.5Cm
TagsSamurai, Bushido, Japan, Kampkunst, Oversættelse, Meiji, Bushido, Bøger, Bog


Niveau: fagligt niveau. Bushido, der dækker over samuraiens æreskodeks og leveregler, præger fortsat hele det japanske samfund og mentalitet

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse