• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.382 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Lærer Under Designprocesser - Digital Fabrikation Og Designprocesser I Fablab - Kristian - Bog

Indbinding: Paperback
Hvordan tilrettelægger vi som undervisere et læringsmiljø, hvor konstruktion med digitale teknologier sættes i spil, så eleverne bevæger sig fra at være passive konsumenter af teknologi til at... Læs mere.
379,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • 30 dages returret

Hvordan tilrettelægger vi som undervisere et læringsmiljø, hvor konstruktion med digitale teknologier sættes i spil, så eleverne bevæger sig fra at være passive konsumenter af teknologi til at kunne anvende den kreativt, kritisk og problemløsende? Og hvordan gør vi det, samtidig med at vi gennemfører en undervisning, der har fokus på opnåelse af faglige mål?

Det gives der konkrete eksempler på i antologien Lærer under designprocesser.

I kapitlerne sætter de ord på, hvad de har lært af forløbet, de giver deres overvejelser over betydningen af designtilgangen i undervisning videre, og som læser kommer man derved helt tæt på underviserrollen i et læringsmiljø præget af design og teknologi.

Bogen består af tre dele: 

  • Designprocessen i undervisningen 
  • Teknologi og læringsmiljøer i skolen 
  • Kulturforandringer i skolen og på professionsuddannelserne

Den første del følger faserne i designcirklen, den anden del tager et metaperspektiv på opbygningen af læringsmiljøer i skolen, og den tredje ser fremad på perspektiverne for de mulige kulturforandringer i morgendagens skole.

Titlen - 'Lærer under designprocesser' - rummer en tvetydighed, nemlig at man både udvikler lærerrollen og læringssituationen, når man arbejder med designprocesser og konstruktion med digitale teknologier.

Derfor bidrager bogens kapitler også med overvejelser over de ændringer i adfærd hos lærer og elever, som læringsmiljøet lægger op til, og som hermed udfordrer den gældende undervisningspraksis. 

Fakta

Forfatter(e)Kristian Johannes Fibiger Hanne Voldborg Andersen Cissel Ene Bundgaard Bech Mads Bo-Kristensen Peter Dahl Kia Skovbo Ehlers Simon Vibe Grevsen Jette Hundahl Mikkelsen Claus Skjøtt Nicolaisen Michal Pilgaard Ole Kjær Thomasen Anders Juul Thorup
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771605051
ISBN-108771605053
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag2
Sidetal190
DimensionerBredde: 17Cm - Højde: 24Cm
TagsLærer Under Designprocesser, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse