Fødselsdagsudsalget slutter snart
close

Når Far Og Mor Får Tid - Ib Spang Olsen - Bog

Indbinding: Indbundetinfo
159,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.338 Anmeldelser

Beskrivelse

Sange.

Familieudgivelse for børn med sange af Halfdan Rasmussen og Ib Spang Olsen indsunget af Martin Spang Olsen og hans kæreste Anna Britt H. Mathiassen.

Martin fortæller om tilblivelsen: »Som børn fik vi altid læst højt - når vi skulle sove, når vi holdt jul og fødselsdage, når vi rejste eller bare ventede på noget. Oplæsningen var ofte kombineret med sange, både børnesange på mange sprog og højskolesange og salmer. Til de runde fødselsdage blev det en tradition, at de voksne lavede smædesange til hinanden (en stolt tradition, som vi stadig holder i hævd). Derfor kom det naturligt, at Ib tidligt begyndte at skrive sange til Lasse og mig. De første lavede Ib allerede i 60´erne, blide vuggesange med masser af billeder i, men efterhånden kom der mere action og handling til, og flere af disse sange er senere blevet til selvstændige bøger. Efterhånden som familien voksede til, spillede alle efterhånden et instrument. Det udviklede sig med årene til en tradition med jævnlige musikfester, hvor vi spillede og sang for hinanden. Mest klassisk musik, men alle stilarter var velkomne. Jeg husker det som en fantastisk tid - og traditionen eksisterer heldigvis endnu. Jeg skylder musikken i vores barndom meget, stort set alt, hvad jeg laver i dag, relaterer til musik på en eller anden måde.«

Ib Spang Olsen og Halfdan Rasmussen. To navne, der er nærmest synonymt med dansk børnekultur. Gennem generationer har børn og voksne fundet sammen omkring netop disse to herrers enestående evne til at være i ´børnehøjde´, og nu udkommer så en CD med en medfølgende billedbog, der indeholder ti sange af Ib Spang Olsen og syv sange fra Halfdan Rasmussens hånd - det hele selvfølgelig illustreret i Ib Spang Olsens velkendte streg. Det har taget mere end ti år at søsætte denne udgivelse. Målet har hele tiden været en samling af børnesange, der er tro mod både teksterne og musikken, og som samtidig kan være et alternativ til de sædvanlige rock-fortolkninger af de klassiske børnesange. Sangene er udvalgt og musikalsk arrangeret af Martin Spang Olsen, der også tog det oprindelige initiativ til en plade med Ib Spang Olsens og Halfdan Rasmussens sange i forening. Solisten er Martins kæreste, Anna Britt Hjarnø Mathiassen.

Anna Britt Hjarnø Mathiassen er sanger og danser og har stået på de skrå brædder i en lang række teater- og musicalforestillinger. Ved siden af er hun sanglærer og projektkoordinator for erhvervslivet. Sammen med Martin har hun sønnen Jacob.

Martin Spang Olsen er uddannet inden for en lang række kunstneriske og fysiske områder. Han har skrevet bøger, lavet film, teater, musik og skrevet tekster. Ligesom lillebroderen, Lasse, har han også lavet stunts i en lang årrække. Han har sammen med Undervisningsministeriet udviklet nye måder at lære på, og han har udviklet kreative systemer til erhvervslivet.

Yderligere information

SerieSangbøger
Forfatter(e)Ib Spang Olsen Halfdan Rasmussen
KategoriBøger
Genre(r)Børnebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757016970
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.338 anmeldelser

Hos Gucca har vi fokus på at gøre Internethandel billigt, hurtigt og sikkert for kunderne.

Det vigtigste er sikkerheden

Sikkerheden i nethandel anser vi som helt essentiel, og den er naturligvis altid i fokus hos Gucca.dk. NETS er den grundlæggende garanti for sikker betaling på Internettet, og vores løsning for Internetbetaling er naturligvis NETS godkendt. Derfor er køb og betaling online helt sikkert hos Gucca.

Vi tilbyder 100 dages returret hos os

De 100 dages returret er selvfølgelig gældende for alle varer hos Gucca. Kort sagt, såfremt du fortryder købet, så send blot din vare retur til os, og du vil få dine penge tilbage. Det er altid en god ide at tage kontakt til os, inden du sender din vare tilbage til os.

Kort leveringstid

Det er meget vigtigt, at du som kunde hos Gucca får tilsendt din vare både sikkert og hurtigt. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Husk, at du kan få den præcise lagerstatus på den individuelle vare. Du har altid mulighed for at ringe eller sende en e-mail til os, såfremt du er i tvivl om leveringstid eller lagerstatus.

Online betalingsmuligheder

I vores webshop har du mulighed for at vælge mellem adskillige betalingsmetoder. Du gør bare brug af den betalingsform, der passer dig bedst. Du har altid garanti for en tryg og sikker handel, uanset hvilke af vores betalingsmetoder du ender med at benytte. Her finder du alle vores betalingsmuligheder. Først når dit produkt bliver afsendt, bliver beløbet trukket fra din konto.

Kundeservice - få personlig hjælp

Hvis du i forbindelse med dit besøg på vores shop har spørgsmål eller møder udfordringer, beder vi dig tage kontakt til os med det samme. På hverdage imellem klokken 10-15 sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Du kan tracke din ordre

Du har naturligvis altid mulighed for at tracke din forsendelse, når du handler hos Gucca.dk. Når du færdiggør dit køb, kan du bagefter tilgå din personlige ordreside. På ordresiden vil du have mulighed for at se, hvornår vi har afsendt dine varer. I det øjeblik varen er på vej til dig, modtager du information herom via mail.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet