menuGucca.dk - Logo

Pædagog I En Mangfoldig Verden - Jan Jaap Rothuizen - Bog

Indbinding: Indbundet
Profession, udvikling og forskning. " Jeg kan meget klart anbefale alle pædagoger og lærere, såvel som studerende som erfarne, at læse denne bog. Som læser kan man kun blive klogere på det at... Læs mere.
319,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Profession, udvikling og forskning.

" Jeg kan meget klart anbefale alle pædagoger og lærere, såvel som studerende som erfarne, at læse denne bog. Som læser kan man kun blive klogere på det at arbejde med mennesker i vores moderne samfund." www. jagoo. dk - Læs hele anmeldelsen ovenfor     Pædagog i en mangfoldig verden giver en omfattende og grundlæggende introduktion til, hvad det vil sige at uddanne sig til pædagog som professionsbachelor. Gennem 20 temaopdelte kapitler præsenteres perspektiver på den pædagogiske professions arbejdsopgaver i det nye århundrede og pædagogens kompetencer her. Temaerne behandles på tværs af uddannelsens fag og fagområder med hovedfaget pædagogik som omdrejningspunkt og med fokus på professions-, forsknings- og udviklingsperspektiver. Bogen tilbyder såvel den nye studerende som den erfarne praktiker aktuelle perspektiver på pædagogisk arbejde. Den pædagogstuderende får studievejledning, dvs. viden om sammenhænge mellem teori og praksis, praktikkens betydning i læringsprocesserne; indsigt i målgrupper, metoder, samarbejde og samfundsforhold samt i de problemstillinger og faglige diskussioner, der er knyttet hertil. Pædagogen i praksis får indblik i den nye pædagoguddannelses aktuelle temaer og problemstillinger, bl. a. til gavn for praktikuddannelsen og til inspiration for yderligere udforskning og undersøgelse af professionens områder, metoder og problemstillinger i samarbejde med studerende og uddannelsesinstitutioner.                    

Omslagsgrafiker: Lisbeth Neigaard

Fagredaktør: Niels Mors;Susanne Idun Mørch

Sikker e-handel

Gucca har siden starten haft et ønske om, at handel på Internettet skal være så billigt, sikkert og hurtigt for brugerne som overhovedet muligt.

Sikkerhed kommer altid først

Hos Gucca prioriterer vi sikkerheden utrolig højt, og vi ser den, som det vigtigste element ved handel på Internettet. Der er garanti for sikkerheden bag din online betaling, når du handler hos os, for vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS. Derfor er det at handle og betale hos Gucca.dk fuldstændig sikkert.

Har du fortrudt købet, har du altid mulighed for at returnere indenfor 30 dage

Når vi siger 30 dages fuld returret, så er det selvfølgelig på alle typer varer. Det betyder, at hvis du af en eller anden grund ikke måtte ønske din vare, så returnerer du blot din vare, og vi refunderer dine penge. Det er altid en god ide at tage kontakt til os, inden du sender dit produkt retur.

Levering - sikkert & hurtigt

At du som kunde får tilsendt din vare både hurtigt og sikkert, betyder rigtig meget for os. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår altid tydeligt i shoppen ved hvert produkt. Er du i tvivl om lagerstatus eller leveringstid, så anbefaler vi, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Online betalingsmuligheder

Der er adskillige muligheder for betaling, når du handler hos os, og du vælger naturligvis selv, hvordan du vil betale. Du bør naturligvis vælge den betalingsform, der passer lige til dig. Lige meget hvilken metode du benytter, kan du sikkert og trygt handle hos os. Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på linket. Husk på, at såfremt du anvender kreditkort, trækkes pengene først den dag vi sender produktet til dig.

Kundeservice - få professionel assistance

Støder du på problemer med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at skrive eller ringe til os. Imellem 10-15 på hverdage sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi tilstræber altid, ikke bare at yde dig den assistance du har brug for, men også at det er i godt humør og med et smil på læben.

Følg din ordre

Efter du har købt dine varer, kan du altid tracke forsendelsen, og vide hvornår den ankommer. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at tilgå din egen personlige ordreside. Fra ordresiden kan du følge med i, hvor langt forsendelse er kommet. Når vi har sendt din vare, vil du samtidig få en mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

Forfatter(e)Jan Jaap Rothuizen Hanne Hede Jørgensen Peter Clausen Jytte Juul Jensen Niels Ejbye-Ernst Elsebeth Kirk Susanne Idun Mørch Niels Mors Helle Krogh Hansen Helle Johnsen Elsebeth Lyhr Karsten Tuft Lis-Emma Trangbæk Inge Marie Skaarup Hanne Raun Birthe Juhl Clausen Anette Boye Koch Erik Hygum Jan Thomsen Anne Petersen Mette Hougaard Lund Klaus Thestrup
Genre(r)Pædagogik, Børn Og Forældre
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788776757175
ISBN-108776757175
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag2
Sidetal292
DimensionerBredde: 16.9Cm - Højde: 24Cm
TagsPædagogisk Arbejde, Pædagoger, Pædagog I En Mangfoldig Verden, Studiebøger, Bog


Niveau: fagligt niveauIndhold: Elsebeth Lyhr: På sporet af pædagogers professionsforståelse. Jan Jaap Rothuizen: På fremmed grund. Karsten Tuft: Socialpædagogik. Lis-Emma Trangbæk: Den pædagogiske relation. Sprog og magt / af Birthe Juhl Clausen og Hanne Raun. Inge Marie Skaarup: Pædagog og samfund. Susanne Idun Mørch: Individet og hverdagslivet. Peter Clausen: Det gode børneliv. Erik Hygum: Lige børn leger bedst. Helle Johnsen: Fortælling som leg og æstetisk udtryksform. Mette Hougaard Lund: Digital kultur i det pædagogiske arbejde. Klaus Thestrup: Fælles leg med digitale medier. Anne Petersen: Børnelitteratur og demokrati. Anette Boye Koch: Kroppen i sundheden. Niels Ejbye-Ernst: Formidling af natur i det pædagogiske arbejde. Elsebeth Kirk: Rapmusik - en social løftestang? Jan Thomsen: Originale pædagoger til originale mennesker. Hanne Hede Jørgensen: Danskhed, etnicitet og borgerskab. Jytte Juul Jensen: Socialt netværk og pædagogisk arbejde. Helle Krogh Hansen: Hele livet - og døden med

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse