Beskrivelse
Praktisk Mikrobiologi er en lærebog til undervisning af laboranter, procesteknologer og professionsbachelorer i ernæring og sundhed, men også andre kan få udbytte af at læse den.
Praktisk Mikrobiologi omhandler arbejdet i det mikrobiologiske laboratorium og hænger således sammen med Mikrobiologi " Systematik " Vækst - Fødevarer, der tager sig af den teoretiske mikrobiologi.
Blandt bogens emner kan nævnes:
- Sikkerhed
- Præparater og mikroskopi
- Dyrkning af bakterier, morfologisk beskrivelse og undersøgelsesmetoder
- Substrater
- Rendyrkning og identifikation
- Svampeundersøgelse
- Kimtælling
- Desinfektion, sterilisation og hygiejnekontrol.
Praktisk Mikrobiologi er skrevet i et letlæseligt sprog - uden at gå på kompromis med fagligheden.
3. udgave af bogen er blevet fagligt opdateret og uddybet samt forsynet med nye illustrationer.
Yderligere information
| Serie | Mikrobiologi |
|---|---|
| Forfatter(e) | Rene Møller Madsen |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Studiebøger |
| Forlag | Akademisk Forlag |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788750061328 |
| ISBN-10 | 8750061321 |
| Indbinding | Hæftet |
| Udgave | 3 |
| Oplag | 1 |
| Sidetal | 192 |
| Dimensioner | Bredde: 17Cm - Højde: 1.2Cm |
| Genveje | Mikrobiologi - Bøger |
| Tags | Laborant, Mikrobiologi, Procesteknolog, Praktisk Mikrobiologi, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |