Beskrivelse
Mikrobiologi og bioteknik giver en dybtgående indføring i genteknologi, fermentering og mikrobiologiske processer på områder, der er af særlig betydning i relation til mejeri- og levnedsmiddelområdet.
Bogen er primært udarbejdet som lærebog for studerende inden for fødevare, mejeri, proces og storkøkkenområdet i Danmark og det øvrige Norden, men den kan i høj grad anvendes som håndbog eller opslagsbog for alle, der ønsker at vide mere om mejeri- og levnedsmiddelteknologi eller bioteknik.
Yderligere information
| Serie | FermenteringMikrobiologi |
|---|---|
| Forfatter(e) | J.m. Buch Kristensen E Waagner Nielsen |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Studiebøger |
| Forlag | Praxis |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788778816665 |
| ISBN-10 | 8778816661 |
| Indbinding | Hæftet |
| Udgave | 2 |
| Oplag | 1 |
| Dimensioner | Bredde: 17.2Cm - Højde: 24.5Cm |
| Genveje | Fermentering - BøgerMikrobiologi - Bøger |
| Tags | Mikrobiologi Og Bioteknik, Mikrobiologi Og Bioteknik, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |