• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.409 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Tudeprinsen & Kongen Af Danmark - Alx S - Bog

Indbinding: Paperback
Børnenes tidsalder. KONGEN AF DANMARK: Ved du hvad? Altså i mine øjne der er han en tudeprins! Det får du ikke retfærdiggjort, at vi fyrer 500 millioner af om året af danske skattekroner! ... Læs mere.
139,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Børnenes tidsalder.

KONGEN AF DANMARK:

Ved du hvad? Altså i mine øjne der er han en tudeprins! Det får du ikke retfærdiggjort, at vi fyrer 500 millioner af om året af danske skattekroner! Det må du længere ud på landet med! Ha-ha!

Der sagde Mina til mig en dag: Hvad har du sådan imod kongehuset? Jamen "kongehuset" er der blandt den, at monarkiet er den største forhindring for ligestilling for eksempel!

Fordi monarkiet kører stadigvæk det system der, hvor de uddeler ordner og priser. Og selvom at vi ikke ser så meget til det i Danmark, så skal du altså ikke tage fejl af, at det eksisterer? Hvis man læser i Berlinger, og Børsen og så videre, så gør journalisterne også en lille smule ud af fortælle, hvornår Albani Bryggeri får ordner! Og hvad de giver for at blive leverandør ved det danske kongelige hof!

For eksempel stod der, at Frederik have fået to Ferrarier stillet til rådighed hele sidste sommer 2017! Og det var Henrik blevet fornærmet over, at han ikke havde fået - ! Fordi hvorfor give Frederik to? Og ikke en til Henrik, og en til ...

ALI: Schhh!!! Stille!

Ytringsfriheden er truet i Danmark! Nu forstår jeg betydningen af alle de timer med Aksel Sandemoses: En flygtning krydser sit spor! Sit spor! Altså vedkommendes eget! Det er danskere, som krydser sit spor ud i intetheden! Ungarn! Nej! De lukker ingen ind! Hvad så" USA" Kan du komme over den mur? De har allerede mine fingeraftryk!

What is your name" You been here before" Several times" You changed your name" What was your name before? One moment sir!

Og så gik to timer med det ved grænsen! Nej, du må satan edme ikke ændre dit navn og rejse ud og ind af USA! De bliver forvirret! Alle bliver forvirret!

Hvad hedder du? Ali, Achmed, Ali, Alx, Ajax, Albert, Felix - Hvad?

Er det vigtigt for dig? Kulturforståelse - Kald mig 52.108! Op på række! Ret ind! Ryggen ret! Ti smæk med et bræt! Og her er noget snus tobak! Næste!

What is your name? Name and rang!

Taber Alx - Uautoriseret Kungfu mester - sir!

Schhh!!! Stille! Indre fred! Indre!! Ikke herude Ali!!

Taber Al x!! Ikke Taber Al i - Sir!! Ja, det brænder hver dag nu. Jeg kan høre brandbilerne! Det bliver en brand, som renoverer domkirken om til en islamisk Domekirke - Den største i Kulturhovedstaden nummer ét!

Sharia og Grundloven kan sagtens forenes, som det gode broderskab mellem Kain og Abel!! De første mennesker på jorden - Adam og Eva - Deres børn kunne jo ikke sammen. Så den ene dræbte den anden og kneppede sin mor!!

Fakta

SerieLigestilling
Forfatter(e)Alx S
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788743014720
ISBN-108743014720
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal200
DimensionerBredde: 14.8Cm - Højde: 21Cm
GenvejeLigestilling - Bøger
TagsEn Alternativ Kulturforståelses Guide Skrevet Under Et Stilhedsretreat I Sahara Ørkenen., Erotisk Kulturforståelses Guide Igennem Et Uroligt Politisk Farvand. Hate Crimes Og Dumheder Skyder Frem På Et Stilheds Retreat, Tudeprinsen & Kongen Af Danmark, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse