Fødevarehygiejne

Fødevarehygiejne - Hotel- - Bog

Desværre, dette produkt er ikke tilgængeligt i øjeblikket. Men bare rolig, vi har masser af andre fantastiske produkter, du vil elske!

Tjek vores relaterede varer herunder, eller brug søgefeltet og menuen til at finde præcis det, du leder efter.

Beskrivelse

Fødevarehygiejne er skrevet til dig, der arbejder med fødevarer og derfor skal have helt styr på hygiejnen. Bogen er skrevet, så den kan læses helt uden forudsætninger inden for hygiejne.

I bogen bliver forskellige typer af bakterier, vira, svampe og parasitter gennemgået og du kan læse om, hvor og hvordan de lever og hvordan de smitter.

Desuden præsenteres lovgivningen på området, herunder det såkaldte egenkontrolsystem.

Endelig gives også helt konkrete forslag til procedurer, der mindsker risikoen for smittespredning.

Yderligere information

Serie Fødevarehygiejne
Forfatter(e) Hotel- Restaurantskolen
Kategori Bøger
Genre(r) Studiebøger
Forlag Gyldendal
Udgivelsesdato Er udgivet
Sprog Dansk
Vis mere

Kundernes vurdering