menuGucca.dk - Logo

Panteret - Bent Iversen - Bog

Indbinding: Hardback
Med 5. udgave af Panteret foreligger en ajourført fremstilling af reglerne om sikkerhedsstillelse på grundlag af de aktivtyper, som det efter dansk ret er muligt at belåne. Bogen giver en... Læs mere.
1.399,95 kr
 • Ikke på lager
 • Levering: 3-15 hverdage
 • 30 dages returret

Med 5. udgave af Panteret foreligger en ajourført fremstilling af reglerne om sikkerhedsstillelse på grundlag af de aktivtyper, som det efter dansk ret er muligt at belåne.

Bogen giver en teoretisk fremstilling af panteretten og har med sine omfattende henvisninger til nyere lovgivning og retspraksis tillige et praktisk sigte som håndbog for advokater, domstole og pengeinstitutter m. v.

Herudover vil bogen i kraft af en systematisk opdeling og redegørelse for øvrig litteratur på området være et velegnet grundlag for undervisningen i pante- og kreditretlige fag på de videregående uddannelsesinstitutioner.

Bogen gennemgår bl. a.:

 • Det personlige gældsansvar
 • Kreditor- og omsætningsbeskyttelse
 • Beskrivelse af pantet
 • Overdragelse af panteretten
 • Panterettens ophør
 • Forholdet mellem pantsætteren og panthaveren
 • Pantebreve i fast ejendom, herunder ejerpantebreve og skadesløsbreve og den praktiske anvendelse af disse pantedokumenter
 • Panteret i tilbehør og bestanddele
 • Panteret i løsøre, simple fordringer, herunder reglerne om virksomhedspant og fordringspant, negotiable dokumenter og fondsaktiver
 • Tilbageholdsret.

Nyt i 5. udgave

I forhold til 4. udgave af bogen fra 2012 er der taget hensyn til mellemkommende ændringer af lovgivningen, ligesom ny litteratur og ny retspraksis er omtalt og kommenteret.

Om forfatterne

Forfatterne, der er nuværende eller tidligere professorer ved Juridisk Institut, Aarhus Universitet, har gennem en årrække i bøger og artikler beskæftiget sig indgående med panteretlige og øvrige formueretlige problemstillinger. Bent Iversen har bl. a. skrevet bogen Panteret i fast ejendom og løsøre, Lars Hedegaard Kristensen er forfatter til bl. a. bogen Studier i erhvervsfinansieringsret og Lars Henrik Gam Madsen er forfatter til bl. a. bogen Modregning med uklare krav.

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos os, at handel på Internettet er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for vores brugere.

Sikkerhed frem for alt

Hos os prioriterer vi sikkerheden meget højt, og vi ser den, som det vigtigste element ved e-handel. For at få den bedste garanti for sikkerheden ved online betaling, har vi opnået at få NETS til at godkende vores løsning for online betaling. Så når du køber og foretager betaling via Internettet hos Gucca.dk, er det sikkert.

Vi tilbyder 30 dages fuld returret hos os

De 30 dages returret er selvfølgelig gældende for alle typer produkter hos Gucca. Så fortryder du af en eller anden grund dit køb, og ikke ønsker at beholde varen, så send blot varen tilbage til os, og vi refunderer dine penge. Før du vælger at returnere varen til os, er det altid en fordel, hvis du forinden kontakter os.

Levering - sikkert og hurtigt

Vi mener, det er vigtigt, at du som kunde modtager din vare sikkert og hurtigt. Hvis vi er lagerførende, så vil du typisk modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår altid tydeligt i webshoppen ud for hver vare. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Hvordan ønsker du at betale?

Du har i vores shop mulighed for at foretage betaling på adskillige måder. Du skal naturligvis benytte den mulighed, der passer dig bedst. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmulighed du vælger. I vores sektion med oftest stillede spørgsmål kan du se alle vores betalingsmuligheder. Husk at pengene først trækkes fra din bankkonto, når vi afsender produktet til dig.

Kundeservice - altid adgang til professionel hjælp

Hvis du i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk har spørgsmål eller møder udfordringer, er du velkommen til at tage kontakt til os. Bemærk at vi er åben for henvendelse på hverdage imellem 10-15, og vi er altid parat til at give dig kompetent hjælp med godt humør og smil på læben.

Spor ordren hele vejen

Når du køber hos Gucca.dk, kan du efterfølgende tracke, hvor langt din ordre er kommet. Når dit køb er fuldendt, kan du efterfølgende besøge din egen ordreside. Du kan følge med i, hvornår vi sender dine varer, på ordresiden. I det øjeblik produktet er på vej til dig, modtager du leveringsinformation herom via mail.

Fakta

Forfatter(e)Bent Iversen Lars Hedegaard Kristensen Lars Henrik Gam Madsen
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788761937162
ISBN-108761937169
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave5
Oplag4
DimensionerBredde: 16.3Cm - Højde: 23.6Cm
TagsPanteret, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse