• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.372 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Virksomhedspant, Fordringspant Og Pantsætningsforbud - Lars Henrik Gam Madsen - Bog

Indbinding: Hardback
Denne bog indeholder den hidtil mest komplette behandling af virksomhedspant, fordringspant og pantsætningsforbud i dansk juridisk litteratur Virksomhedspant, fordringspant og... Læs mere.
1.609,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Denne bog indeholder den hidtil mest komplette behandling af virksomhedspant, fordringspant og pantsætningsforbud i dansk juridisk litteratur

Virksomhedspant, fordringspant og negativerklæringer (pantsætningsforbud) har fået stor udbredelse i praksis. Reglerne har dog givet – og giver forsat – anledning til en lang række spørgsmål. Endvidere har der været en udvikling i lovgivningen, retspraksis og den juridiske teori, siden reglerne blev indført.

Bogen giver en omfattende gennemgang af de spørgsmål, som normalt behandles i fremstillinger af emnet, men inddrager også de almindelige tings- og panteretlige regler for på den måde at tegne et på samme tid detaljeret og samlet billede af reglerne og deres virkning.

Bogen indeholder derfor en grundig gennemgang af en række panteretlige og tingsretlige spørgsmål, som har betydning for alle former for pantsætningsforbud og alle typer af pant.

Ud over reglerne om virksomhedspant, fordringspant og pantsætningsforbud gennemgås blandt andet reglerne om pantsætning af tilbehør til fast ejendom efter tinglysningslovens § 37. Det behandles, hvilke særlige problemer ordningerne giver i forhold til reglerne om konkurs og rekonstruktion. Bogen omtaler også reglerne om tinglysningsafgift, som har stor betydning ved virksomhedspant og fordringspant.

Målgruppe

Bogen henvender sig til advokater, domstole, revisorer, virksomhedsjurister samt banker, realkreditinstitutter og andre finansielle virksomheder.

Om forfatteren

Lars Henrik Gam Madsen er professor i formueret ved Juridisk Institut, Aarhus Universitet. Han er forfatter til en lang række formueretlige artikler og bøger om bl. a. selskabsret, panteret og tingsret. Inden ansættelsen ved Aarhus Universitet virkede han som advokat med hovedfokus på erhvervsret og selskabsret, herunder finansieringsret og virksomhedsoverdragelser.

Fakta

Forfatter(e)Lars Henrik Gam Madsen
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788761941886
ISBN-108761941883
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal708
DimensionerBredde: 16.5Cm - Højde: 23.7Cm
TagsVirksomhedspant, Fordringspant Og Pantsætningsforbud, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse