Videnskabsteori Og Professionel Dømmekraft - Christina Haandbæk Schmidt - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
189,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.120 Anmeldelser

Beskrivelse

I pædagogisk praksis og opgaveskrivning.

Hvorfor skal jeg som pædagog eller pædagogstuderende vide noget om videnskabsteori, og hvad skal jeg bruge det til? Det korte svar er, at det bør du for at støtte dine refleksioner over, hvad viden er, blive bevidst om dit menneskesyn og forstå dine og andres handlinger i pædagogisk praksis. Det lidt længere svar får du i denne bog.

Hver dag rundt omkring i landets institutioner, opholdssteder, skoler, klubber mv. skal pædagoger foretage problemidentifikation, reflektere over og udpege handlemuligheder i løbet af et øjeblik – det, som i bogen beskrives som handletvangens øjeblikkelighed. Målet med denne bog er at vise, hvordan anvendelse af videnskabsteori kan styrke din professionelle dømmekraft og give anledning til at forstå og reflektere over situationer fra praksis på en ny og nuanceret måde, alt efter om du trækker på positivistisk, pragmatisk, socialkonstruktivistisk, hermeneutisk eller fænomenologisk tankegods.

Mens første del af Videnskabsteori og professionel dømmekraft introducerer til videnskabsteori i relation til professionel dømmekraft, er omdrejningspunktet i bogens anden del at vise, hvordan du kan skabe en sammenhængende analysestrategi i din opgaveskrivning. Undervejs vil du støde på praksiseksempler, skematiske figurer, cases og opgaveskitser, der skal hjælpe dig med at finde vej fra videnskabsteori til analysestrategi – hvad enten du skriver opgaver på pædagoguddannelsen eller på pædagogiske efter- og videreuddannelser.

Redaktør: Thomas Bestle

Yderligere information

SerieOpgaveskrivningVidenskabsteori
Forfatter(e)Christina Haandbæk Schmidt
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788759342558
SprogDansk
ISBN-108759342552
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.120 anmeldelser

Handel på nettet er nødt til at være billigt, sikkert og hurtigt for dig. Det har vi hele tiden fokus på hos Gucca.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerhed

Vi vægter sikkerhed utrolig højt, for det er noget af det aller vigtigste at have styr på, når det drejer sig om handel på Internettet. For at få den største garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores løsning for online betaling. Derfor er køb og betaling online helt sikkert hos os.

Vi tilbyder altid 100 dages returret hos Gucca.dk

Vi tilbyder altid 100 dages fuld returret, og det er lige meget hvilket produkt, du har købt hos Gucca. Kort sagt, såfremt du fortryder købet, kan du returnere din vare til os, hvorefter du vil få dine penge refunderet. Før du sender din vare retur, så har du altid den mulighed at tage kontakt til os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Sikker & hurtig levering

Som kunde hos os, skal du naturligvis ikke vente for længe på din vare. Vi leverer sikkert og hurtigt. Vi tilstræber, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Den nøjagtige lagerstatus er altid synlig ved hver enkelt vare. Vi er klar på e-mail og ved telefonen, hvis du har spørgsmål til leveringstid og lagerstatus.

Hvordan vil du gerne betale?

Handler du hos os, så tilbyder vi dig at vælge blandt adskillige former for betaling. Den betalingsmulighed der passer dig bedst, er naturligvis den du bør gøre brug af. Du handler altid trygt og sikkert, lige meget hvilken af vores betalingsmetoder du vælger. I vores FAQ finder du alle vores betalingsmuligheder. Når du betaler med kreditkort, trækker vi først pengene, når vi afsender din vare.

Vi yder selvfølgelig altid professionel hjælp, når du ønsker det

Skulle der opstå problemer eller spørgsmål undervejs, er du selvfølgelig velkommen til at tage fat i os. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails på hverdage imellem 10-15, og vi er parat til at give dig den assistance, du efterspørger, med godt humør og et smil på læben.

Spor ordren hele vejen

Vi giver dig naturligvis muligheden for at følge forsendelsen hele vejen til den er dig i hænde. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at logge ind på din egen personlige ordreside. Her har du mulighed for at følge med i, hvornår dit produkt afsendes. Når vi afsender din vare, vil du i samme øjeblik modtage en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet