Fødselsdagsudsalget slutter snart
close

1984 - George Orwell - Bog

2 anmeldelserIndbinding: Paperbackinfo
139,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.366 Anmeldelser

Beskrivelse

Genudgivelse i paperback. Uhyggelig realistisk skildring af et fremtidssamfund, hvor tre superstater har delt verden mellem sig. Winston Smith lever i Oceanien, som beherskes af "partiet", der med Store Broder i spidsen kontrollerer alt - selv tanker lader sig pejle. Alligevel har Winston forbudte tanker, og han kommer i kontakt med andre oprørere, bl. a. pigen Julia, som han forelsker sig i, hvilket i øvrigt også er forbudt. Bogen er en genudgivelse af udgaven fra 2016, der indeholder forord af Per Stig Møller.

Omslagsgrafiker: Simon Lilholt - Imperiet

Oversat af: Paul Monrad

Yderligere information

Oprindelig titelNineteen Eighty-Four
Serie1984 George Orwell
Forfatter(e)George Orwell
KategoriBøger
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702291872
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.366 anmeldelser

At gøre online handel til en hurtig, billig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for vores brugere, har fra dag et været Gucca's topprioritet.

Vi har fokus på sikkerhed

Når man handler online er sikkerhed utrolig vigtig, og det er naturligvis noget, vi vægter højt. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det fungerer som din garanti for betalingssikkerheden. Derfor er det også altid fuldstændig sikkert at handle og foretage betaling hos Gucca.

Vi tilbyder altid 100 dages fuld returret hos os

Vi tilbyder altid 100 dages fuld returret, og det er uanset hvilke varer, du har købt hos Gucca.dk. Så hvis du af en eller anden grund fortryder købet, og ikke måtte ønske at beholde din vare, kan du uden dårlig samvittighed returnere varen til os, herefter sender vi dine penge retur. Du kan med fordel kontakte os, før du vælger at returnere dit produkt til os.

Altid sikker og hurtig levering

For os er det vigtigt, at du modtager din vare så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Du kan se den nøjagtige lagerstatus på det enkelte produkt. Du har altid mulighed for at ringe eller sende en e-mail til os, hvis du er i tvivl om leveringstid eller lagerstatus.

Hvordan vil du gerne betale?

Du har i vores shop mulighed for at betale på forskellige måder. Du skal selvfølgelig benytte den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Du er altid garanteret en tryg og sikker handel, uanset hvilken betalingsmulighed du ender med at gøre brug af. I vores FAQ kan du se alle vores betalingsmuligheder. Når du betaler med kreditkort, trækker vi først pengene, når vi sender dig dit produkt.

Kundeservice - altid adgang til personlig assistance

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, imens du besøger vores webshop, sidder vi på e-mail eller ved telefonen parat til at assistere dig. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails imellem klokken 10-15 på hverdage, og vi tager imod din henvendelse med godt humør og et smil.

Sådan følger du din ordre

Du har selvfølgelig mulighed for at tracke ordren, når du handler hos os. Du kan få adgang til din egen ordreside, så snart dit køb er gennemført. Fra ordresiden kan du følge med i, hvor langt pakken er kommet i systemet. Du får leveringsinformation via mail, når din forsendelse forlader vores lager og er på vej til dig.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt 1984 Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet
Lars Lund
Fantastisk rammende bog 👍 skrevet i en tid hvorman umuligt trode, at (fremtiden) kunne byde på de ting som den har gjort