menuGucca.dk - Logo

Hvordan Bliver Vi Bedre Med Data? - Ole Hansen - Bog

Indbinding: Paperback
Hvis vi vil forbedre læringsmiljøerne i dagtilbud og skole, så er denne bogs præmis, at arbejdet med data og forskningsviden er helt nødvendigt og bør foregå i professionelle... Læs mere.
359,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • 30 dages returret

Hvis vi vil forbedre læringsmiljøerne i dagtilbud og skole, så er denne bogs præmis, at arbejdet med data og forskningsviden er helt nødvendigt og bør foregå i professionelle læringsfællesskaber. Både i de enkelte institutioner og skoler og på forvaltningsniveau.

Bogens kapitler viser gennem konkrete eksempler fra kommuner i Norge og Danmark, hvordan data kan give indsigter, der i sidste ende kan føre til en forbedring af pædagogisk praksis.

Forfatterne er alle ledere og konsulenter på dagtilbuds- eller skoleområdet i kommuner, som deltager i ét af følgende to forsknings- og udviklingsprojekter: Kultur for læring i Norge og Program for Læringsledelse i Danmark.

Gennem disse projekter har de gennemført kortlægningsundersøgelser og derigennem fået adgang til værdifulde data om det pædagogiske personales samarbejde og børn og elevers læring, udvikling og trivsel.

Arbejdet med kortlægningsundersøgelserne udføres i samarbejde mellem ledere, mellem ledere og ansatte og mellem ansatte. Det indebærer, at professionelle læringsfællesskaber er en afgørende præmis for, at analysen af kortlægningsresultaterne får betydning i praksis.

Bogen her viser, hvordan det kan se ud – hvordan vi bliver bedre med data.

Bogen er redigeret af Ole Hansen og Anne-Karin Sunnevåg. Ole Hansen er seniorrådgiver ved Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, og programleder for Program for læringsledelse - dagtilbud.

Anne-Karin Sunnevåg er førstelektor ved Senter for praksisrettet utdanningsforskning ved Høgskolen i Innlandet og prosjektleder ved SePU for forsknings- og utviklingsprosjektet Kultur for læring i barnehage, 2017-2021.

Fakta

Forfatter(e)Ole Hansen
Genre(r)Pædagogik, Børn Og Forældre
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788772340166
ISBN-108772340169
IndbindingPaperback
SprogDansk
Sidetal222
DimensionerBredde: 17Cm - Højde: 24Cm
TagsHvordan Bliver Vi Bedre Med Data?, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse